MENÜ

Altınordu - Freiburg'la iş birliği!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, eski oyuncuları Çağlar Söyüncü’nün transfer olduğu Bundesliga ekibi Freiburg’la iş birliği yapacaklarını bildirdi.

Altınordu - Freiburg'la iş birliği!

Altınordu Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Seyit Mehmet Özkan’ın, Freiburg Kulübü Başkanı Fritz Keller’in davetlisi olarak Almanya’ya gittiği belirtildi. İki kulüp arasında iş birliği anlaşmasının yapıldığı toplantıya, Freiburg Sportif Direktörü Klemens Hartenbach, yönetim kurulu başkanı Jochen Saier, Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Özkan, Almanya sorumlusu Yasin Özçelik ve Çağlar Söyüncü’nün transferinde önemli rol üstlenen iş adamı Ömer Uzun’un da katıldığı açıklandı.

Seyit Mehmet Özkan, Keller’le uyumlu bir görüşme yaptıklarını belirtti. İki sanayici ve futbol kulübü yöneticisi olarak oturdukları masada, geleceğe doğru güzel bir adım attıklarını bildiren Özkan, şunları kaydetti:

Freiburg, Alman futbolunda yıldızı parlayan ve geleceğe doğru güvenle yürüyen bir ekip. Biz de Türk futbolu içerisinde kendimize ayrı bir kulvar açtık. Çağlar Söyüncü’nün transferi ve Bundesliga’daki güzel performansı ile genç takımlarımızın Avrupa’daki turnuvalarda giderek yükselen başarısı, Freiburg’un iş birliğine daha da sıcak bakmasını sağladı. Umarım, her iki kulüp için de başarılarla dolu bir birliktelik olur.

İki takım arasındaki iş birliğinin, transfer önceliği, eğitimler, özel maçlar ve turnuvaları kapsayacağı öğrenildi. Keller ve Özkan’ın daha sonra Freiburg’un Leipzig ile oynadığı maçı takip ettiği belirtildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ