MENÜ

Abdullah Avcı: Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde dahi, bu duruma düşmedi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde dahi, bu duruma düşmedi

Beşiktaş ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "İstediğimiz bilgiler var, analizcimizden geliyor. Planladığım bir şeyler vardı, ne çıkmış onu göreceğiz. Beşiktaş bu ligin geniş alanda oynayan takımı. Rakip alanda baskıyla başlamayı planladık. İlk 35 dakikada bunu çok iyi yaptık. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde dahi, bu 35 dakikadaki duruma düşmedi" dedi.

Duran toptan yediğimiz bir gol ve Volkan'ın frikikten kurtardığı bir pozisyon var diyen Avcı, "Beşiktaş 2 şut çekti. Biz 6 şut çektik. Maçı "Emre öncesi, Emre sonrası" diye ayırabiliriz. Burada kazanamadığımız için üzülüyoruz. 1 puandan daha fazlasını hak ettik. Bugün topun oyunda kalma süresi 57 dakika. Bu ligin ortalaması 45dk. Oyun oynamak istiyoruz, bunu da belirtmeli. Beşiktaş yönetimine ve Beşiktaş taraftarına da gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyoruz" dedi.


Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı fotoğrafları

Haberin Devamı
YORUM YAZ