MENÜ

Edin Visca: En iyiler kapışacak

Süper Lig’in en iyi çıkış yapan kanat oyuncusu Edin Visca, zorlu Beşiktaş maçı öncesinde FANATİK’e konuştu: Türkiye’nin en iyi iki ekibi karşılaşacak. İzleyenler için çok güzel bir maç olacak. Biz geldiğimiz noktanın sürpriz olmadığını orada da göstermek istiyoruz dedi

Edin Visca: En iyiler kapışacak

Spor Toto Süper Lig’de bu sezona adeta damgasını vuran Başakşehir’in bu çıkışında en önemli pay sahibi olan Edin Visca, FANATİK’e bugün oynayacakları zorlu Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Turuncu-Lacivert formayla çıktığı 11 lig maçında 4 gol ve 3 asistlik performans sergileyen 26 yaşındaki yıldız, Vodafone Arena’da çıkacakları maç öncesinde kendilerine oldukça güvendiklerini söyledi. Bosnalı kanat oyuncusu, “Türkiye’nin iki en iyi futbol oynayan takımı yani en iyi iki ekibi karşılaşacak. O yüzden her şeyden önce izleyenler için çok güzel bir maç olacak. Biz geldiğimiz noktanın sürpriz olmadığını orada da göstermek istiyoruz. Evet, rakibimizde bireysel olarak çok iyi oyuncular var ama biz de takım olarak çok iyi işler yapıyoruz. Bunu Beşiktaş karşısında da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Büyük maçlardan keyif alıyorum’

Süper Lig’in güçlü takımlarına karşı daha iyi bir oyun sergilediklerini kaydeden Visca, “Bana büyük takımlara karşı daha iyi oynadığımı söylüyorlar. Ben her maça kazanmak için çıkıyorum ama büyük takımlara karşı daha fazla motive oluyorum. O maçlardan daha fazla keyif alıyorum. Umarım Vodafone Arena’da da böyle olur. Daha önemlisi ise takımımın iyi oynaması” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ