MENÜ

Aytemiz Alanyaspor, Kayserispor maçına hazır

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında yarın Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Aytemiz Alanyaspor, Kayserispor maçına hazır

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında yarın Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Turuncu-yeşilli futbolcular Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde antrenman yaptı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas ve taktik çalışmayla sona erdi. Antrenmanda Erhan Kartal, Deniz Vural ve Carlos Garcia Badias takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Kalpar, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında üst üste oynayacakları Kayserispor ve Atiker Konyaspor maçlarında alacakları başarılı sonuçlarla lig başında hedefledikleri noktaya yaklaşacaklarını belirterek, "Bu iki maçtan sonra 3 maçımız kalıyor. Kalan üç karşılaşmada alacağımız puanlarla ilk devrede koyduğumuz puan hedefini tutturmuş olacağız." dedi.

İyi oynadıkları karşılaşmalarda yaşadıkları puan kayıplarının birçok nedeni olduğuna işaret eden Kalpar, "Son oynadığımız Osmanlıspor maçında iyi oynayan takım hüviyetinde değildik. Maçın ikinci devresinde daha iyi oynamaya çalıştık fakat çok kolay goller yiyoruz. Bu da bizim dezavantajımız. Ama artık bu maçı unutup, önümüzde oynayacağımız Kayserispor maçında iyi oynayarak üç puan almak istiyoruz. Bunun bilinci içerisindeyiz. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Oyuncularım da bu arzuya sahip." diye konuştu.

Ligin, kalesinde en fazla gol gören takımı olduklarını ifade eden Kalpar, şunları kaydetti:

"Çok pozisyona girmemize rağmen gol atamıyoruz. Çok basit goller yedik. Bunun çalışmalarını da yapıyoruz. Geçen hafta Osmanlıspor maçından önce yine yaptık. Fakat futbol çok hareketli, hızlı bir oyun. Bir anlık dalgınlık, konsantrasyon eksikliği ve yanlış pozisyon almak gol yememize sebep oluyor. Bazen çok yanlış yaparsın gol yemezsin ama biz yaptığımız yanlışlar ve hatalardan dolayı kolay ve basit gol yiyoruz. Biz yeni bir takımız, kabul etmek lazım. Yeni olmanın sıkıntılarını da zaman zaman yaşıyoruz. Bahanelerin arkasına hiçbir zaman sığınmadım. Biz, gol yememe çalışması içerisindeyiz. Bunu sonuna kadar da devam ettireceğiz. Çok gol yememize rağmen koymuş olduğumuz hedefi tutturabilecek durumdayız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ