MENÜ

Shakhtar Donetsk - Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Shakhtar Donetsk, Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Tarihinde ilk kez Uefa Avrupa Ligi'nde mücadele eden ve ilk 4 maçında galibiyet alamayan Atiker Konyaspor ile Shakhtar Donesk arasında oynanacak mücadele saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Bu sorunun cevabı ve ilk 11'ler haberimizde yer alıyor.

Shakhtar Donetsk - Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Aykut Kocaman yönetimindeki Atiker Konyaspor tarihinde ilk kez bu sezon Uefa Avrupa Ligi'nde mücadele ediyor. Yeşil-beyazlı takım gruptaki 5. maçında 1-0'ın rövanşında Ukrayna takımı Shakhtar Donetsk ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Süper Lig'de son iki maçını kazanan Atiker Konyaspor rakibini yenerek Avrupa'da tarihteki ilk galibiyeti almak ve gruptan çıkma şansını sürdürmek istiyor. Teknik direktörlüğünü Portekizli Paulo Fonseca'nın yaptığı Shakhtar Donetsk grupta 4'te 4 yaptı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Shakhtar Donetsk: Shevchenko, Matviienko, Ordets, Kryvtsov, Srna, Malyshev, Kovalenko, Dentinho, Taison, Bernard, Boriachuk

Konyaspor: Serkan, Selim, Abdülkerim, Ali Çamdalı, Volkan, Mehmet, Mbamba, Hadziahmetovic, Ömer Ali, Milosevic, Hora

Konyaspor gruptan nasıl çıkar?

Kritik bir müsabakaya çıkacak olan yeşil-beyazlıların Ukrayna ekibi karşısında puan kaybetmesi durumunda bir üst tura çıkma şansı kalmayacak. Grubun diğer maçında Braga’nın deplasmanda Gent’i yenmesi halinde, Atiker Konyaspor’a Ukrayna deplasmanındaki galibiyet de yetmeyecek. Konya temsilcisinin kazanması, diğer karşılaşmanın ise berabere veya Gent’in galibiyetiyle sonuçlanması durumunda ise gruptan çıkacak ikinci ekip, son maçların ardından belli olacak. Grupta son hafta Atiker Konyaspor, Gent’i, Braga da Shakhtar Donetsk’i ağırlayacak.
Yeşil-beyazlılarda Nejc Skubic, kart cezası nedeniyle Ukrayna deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.

Shakhtar Donetsk - Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda şifreli mi?

Bu akşam saat 21.00'de başlayacak mücadele Tivibu Spor 3 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

Shakhtar Donetsk - Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda


İki takımın bu sezon karnesi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 11 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Atiker Konyaspor Uefa Avrupa Ligi'nde ise henüz galibiyet alamadı. Temsilcimiz çıktığı 4 maçta 3 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Konyaspor ile Shakhtar arasında oynanan ilk maç Ukrayna ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sona ermişti.

Ukrayna Premier Lig ve Uefa Avrupa Ligi H Grubu'nda na mağlup lider durumda bulunan Shakhtar Donetsk Avrupa Ligi Play-Off'unda ise Başakşehir'i hem içerde hem de dışarda mağlup ederek gruplara kalmıştı. Ukrayna Süper Lig'inde rakiplerine fark atan Paulo Fonseca'nın öğrencileri çıktığı 15 maçta 13 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Shakhtar Donesk bu sezon ki tek yenilgisini Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu'nda Young Boys'a karşı aldı.

Shakhtar Donetsk-Atiker Konyaspor maçını Kevin Clancy yönetecek

Haberin Devamı
YORUM YAZ