MENÜ

Beşiktaş - Benfica maçı hangi radyodan canlı dinlenebilecek?

Beşiktaş'ın bu akşam Benfica ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı müthiş mücadele Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Türkiye saatiyle 20:45'de başlayacak karşılaşmayı izleyemeyecek futbol severler Beşiktaş - Benfica maçı canlı radyo yayını ve hangi radyodan canlı dinlenebilecek? Tüm detaylar haberimizden...

Beşiktaş - Benfica maçı hangi radyodan canlı dinlenebilecek?

Beşiktaş Benfica ile Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında bu akşam Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek. Sloven hakem Damir Skomina'nın yöneteceği ve saat 20:45'de başlayacak dev mücadele Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak. Temsilcimiz Beşiktaş Portekiz ekibini mağlup ederek gruptan çıkma adına önemli bir galibiyet almak istiyor.

Beşiktaş - Benfica hangi radyodan canlı dinlenebilcek?

Bu akşam saat 20:45'de başlayacak ve Tivubu Spor'dan canlı ve şifreli yayınlanacak mücadele TRT 1 Radyo'dan canlı dinlenebilecek.

Avrupa'da Beşiktaş - Benfica maçını yayınlayan kanallar | İşte o liste


Beşiktaş - Benfica maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak?

Siyah-Beyazlı takım Benfica maçı öncesi B Grubu'nda 6 puanla 3. sırada. Rakip Benfica ise 7 puanla ikinci sırada. Beşiktaş mücadeleyi kazanırsa rakibinin üzerine çıkacak ve gruptan lider çıkma şansını sürdürüecek.

Beşiktaş'ta bu önemli mücadele öncesi Tosic ve Adriano'nun sakatlığı tamamen geçti. İki futbolcuda bu akşamki karşılaşma da forma giyebilecek. Siyah-beyazlılarda Talisca, Rhodolfo ve Caner Erkin'in sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi oyuncu listesi

22 kişi olarak belirlenen listede A Takımdan Veli Kavlak, Aras Özbiliz, Oğuzhan Aydoğan ve Ömer Şişmanoğlu Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmedi.

Kaleciler: Tolga Zengin - Fabricio Ramirez - Utku Yuvakuran

Defans: Marcelo Guedes - Luiz Rhodolfo - Dusko Tosic - Atınç Nukan - Gökhan Gönül -Andreas Beck - Caner Erkin - Adriano Correia

Orta Saha: Atiba Hutchinson -Oğuzhan Özyakup - Tolgay Arslan - Gökhan İnler - Necip Uysal - Olcay Şahan - Ricardo Quaresma -Kerim Frei - Anderson Talisca

Forvet: Cenk Tosun - Vincent Aboubakar

Portekiz ekibi İstanbul'a 3 önemli eksik ile geldi. Portekiz ekibinde golcü futbolcusu Jonas, Andre Horta ve Grimaldo maçın kadrosunda yer almıyor.

Beşiktaş - Benfica maçı hangi radyodan canlı dinlenebilecek


Benfica'nın Beşiktaş maçı için Türkiye'ye gelen kafilesinde şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Ederson, Júlio César,Paulo Lopes
Defans: Lisandro, Luisão, Lindelöf, Eliseu, Jardel, André Almeida e Nélson Semedo
Orta saha: Fejsa, Samaris, Carrillo, Salvio, Pizzi, F. Cervi, Rafa e Celis
Forvet: Raúl Jiménez, Mitroglou, Gonçalo Guedes

Benfica ile Beşiktaş grubun ilk maçında Portekiz'de karşılaşmış, 90 dakika 1-1'lik skorla sona ermişti. Siyah-Beyazlı ekibin golünü sonradan oyuna giren Anderson Talisca, frikikten atmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ