MENÜ

Adı üstünde Erkan Zengin

Eskişehirspor’un yıldızı, takımını yalnızca saha içinde değil, dışarıda da sırtlıyor. Yönetimin sıkıntıda olduğunu bilen tecrübeli futbolcu 150 bin TL galibiyet primini kendisi dağıttı. Altyapı futbolcularının soğukta kaldığını duyan Erkan Zengin, bu durumu öğrenince tesislere doğalgaz tesisatı bağlattı, tüm masrafları da cebinden karşıladı.

Adı üstünde Erkan Zengin

Lider Yeni Malatyaspor’u devirip zirve yolunda dev bir adım atan Eskişehirspor’u bu kritik maçta 2 asistlik muhteşem performansıyla Erkan Zengin sırtlamıştı. Ancak tecrübeli futbolcu yalnızca saha içinde değil, saha dışında da takımına çok büyük katkı sağlıyor, takımına maddi konularda dahi destek oluyor.

FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre Erkan Zengin, iki hafta önce deplasmanda oynanan Adana Demir maçında galibiyet primlerini bizzat cebinden dağıttı. Yönetimin sıkıntıda olduğunu bilen Erkan’ın, arkadaşlarının motivasyonun düşmemesi adına 150 bin TL değerindeki primleri bizzat cebinden ödediği ifade edildi.

Kulüpten alacakları bulunmasına rağmen Erkan’ın yeni stattan bir de loca aldığı biliniyordu. Eskişehirspor taraftarının sevgilisi olan başarılı futbolcunun jestleri bununla da sınırlı değil.

Gençler ona duacı!

Erkan, altyapının da imdadına koştu. Genç oyuncuların soğukta üşüdüğünü ve tesiste doğalgaz tesisatının olmadığını duyan deneyimli futbolcu, tesisatın kurulumunu yaptırdı ve doğalgazı açtırdı. Bunun için oluşan maliyeti de cebinden karşılayan Erkan Zengin, bu sezon forma giydiği 9 karşılaşmada 2 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

Safa Can Konuksever

Haberin Devamı
YORUM YAZ