MENÜ

24 Erzincanspor-Galatasaray maçı biletlerine yoğun ilgi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda 24 Erzincanspor ile Galatasaray arasında oynanacak maçın biletlerine yoğun talep olduğu bildirildi.

24 Erzincanspor-Galatasaray maçı biletlerine yoğun ilgi

Galatasaray’ı 13 Şubat Stadı’nda, 14 Aralık’ta ağırlayacak olan 24 Erzincanspor’un basın sözcüsü İlker Taştan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası’nda guruplara kalarak tarihi bir başarı elde ettiklerini söyledi. Erzincanlı sporseverlere Galatasaray’ı izletmenin kendileri için onur kaynağı olduğunu belirten Taştan, "Maçın hazırlıklarına şimdiden başladık. Tarihi maçın biletlerinin basımını gerçekleştirdik ve 3 gün önce satışa başladık. Gerçekten umduğumuzun çok üzerinde talep var. Hem şehir içinden hem de şehir dışından her gün bilet soran vatandaşlarımız var." dedi.

Taştan, maça 22 günlük bir süre kalmasına rağmen biletlere talebin yüksek olduğunu dile getirerek, "Erzincan’daki sporseverlerimizin bilet almakta acele etmeleri ve son güne kalmamalarını tavsiye ediyoruz." ifadesini kullandı. Konuk edecekleri Galatasaray’ı yenerek gruptan çıkmayı amaçladıklarını dile getiren Taştan, "Buraya gelen her takımı küçük büyük ayırt etmeksizin yenebileceğimizi, özellikle bir kupa takımı olduğumuzu gösterdik. Şunu tüm samimiyetimizle söylemek istiyorum; burada Galatasaray’ı yenmek için elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Taştan, biletlerden elde edilecek gelirle ve çeşitli kaynaklarla devre arası takıma takviye yapacaklarını kaydederek, "Birkaç takviye yaparak takımımızın ligde hak ettiği konuma geleceği inancındayız. Bilet fiyatlarımızı açık tribün 50, kapalı tribün 100 lira olarak belirlerdik. Biletleri, hatıra olarak saklanabilmesi için bir bölümü taraftarda kalacak şekilde bastırdık. Bu hatıra biletlerini bir koçanla ayırabileceğiz ve Galatasaray biletlerini saklayabileceğiz." diye görüş belirtti.

Maç için basılan ve 260’ı Galatasaray taraftarına ayrılan 5 bin 200 biletin yaklaşık 2 bin 500’ünün karşılaşmaya yaklaşık 3 hafta zaman olmasına rağmen satıldığı ifade edildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ