MENÜ

(ÖZET) Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu: 0-0

Süper Lig'in 13. haftasının en önemli maçında zirvenin iki adayı Fenerbahçe ve Beşiktaş, Kadıköy'de golsüz berabere kaldı. Ülker Stadı'ndaki dev mücadele Fenerbahçe ve Beşiktaş adına pozisyon açısından da çok kısır geçti. Bolca gerilimin, az sayıda pozisyonun olduğu maçta golsüz beraberlikle puanlar paylaşıldı.

(ÖZET) Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu: 0-0

90 + / Hakan Ateşler - Fanatik.com.tr

Oynamasalardı da olurdu...

Süper Lig'de zirveyi ilgilendiren önemli maçta Fenerbahçe ve Beşiktaş, Ülker Stadı'nda 0-0 berabere kaldı.

90 dakika iki takım adına da pozisyonsuz geçerken, Beşiktaş defansif, Fenerbahçe ise topa sahip olan taraftı. Volkan Demirel'e adeta top gelmezken, Fabri de kalesinde zor dakikalar yaşamadı.

Maçın son anları iki takım adına az da olsa karambollü ve heyecanlı geçerken, oynanan futbol ise kimseyi tatmin etmedi.

Dick Advocaat: Her şey bizim için iyi olacak

Maçtan dakikalar...

5. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan ortasında Fabri topu zorlukla iki hamlede kontrol etti. Fabri biraz geç kalsa Van Persie boş kaleye topu ağlara gönderebilirdi.

Gökhan Gönül'e ıslık ve para...

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül her topu aldığında Fenerbahçeliler yoğun şekilde tecrübeli oyuncuyu ıslıkladı ve özel olarak üretilen sahte paralardan attı.

Gol ama ofsayt

26'da Fenerbahçe'nin attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Sol kanattan Mehmet Topal'ın ortasını kaleci Fabri topu elinden kaçırdı ve meşin yuvarlak bir anda penaltı noktası üzerinde Robin Van Persie'nin önünde kaldı. Van Persie boş kaleye topu ağlara gönderdi ancak daha Moussa Sow ofsayttı.

Şenol Güneş: Fenerbahçe’den başka gelmek isteyen oyuncu da vardı

Skrtel atamadı

28'de Alper'in kullandığı kornerde ceza alanı içinde yaşanan karambolde altıpasta son olarak Martin Skrtel vurdu, ancak Slovak stoper sol ayağıyla iyi vuramadı ve top üstten auta gitti.

İki takım adına da durgun geçen ilk yarı 0-0 sona erdi.

Fenerbahçe, ikinci yarıya Aatif-Volkan Şen değişikliğiyle başladı.

57'de Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Van Persie zor pozisyonda sağ kanatta topu harika kontrol etti ve hemen ceza alanına doğru girmekte olan Josef'e gönderdi.

​Josef gelişine iyi vuramadı ve Fenerbahçe golden oldu.

57'de Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Van Persie zor pozisyonda sağ kanatta topu harika kontrol etti ve hemen ceza alanına doğru girmekte olan Josef'e gönderdi.

Josef gelişine iyi vuramadı ve Fenerbahçe golden oldu.

60. dakikada Beşiktaş'ta Quaresma çıktı, Aboubakar girdi.

76. dakikada Moussa Sow'un yerine sakatlığını atlatan Jeremain Lens oyuna dahil oldu...

90 dakika 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Bu skorun ardından Beşiktaş, Fenerbahçe'yle arasındaki 4 puanlık farkı korudu ve 29 puana yükseldi. Sarı Lacivertliler de puanını 25 yaptı.

Süper Lig puan durumu

Haberin Devamı
YORUM YAZ