MENÜ

Tire 1922-Pazarspor: 4-1

Spor Toto 3'üncü Ligi 2'nci Grup'ta play off hattına yaklaşmaya çabalayan Tire 1922, ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı maçta düşme hattında çıkmak için çırpınan Pazarspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle bozguna uğrattı: 4-1.

Tire 1922-Pazarspor: 4-1

Konuk ekibin 23. dakikada Ali Özgür'le bulduğu gole engel olamayan kırmızı beyazlı ekip 53 ve penaltıdan 66'ncı dakikada Gökhan, 75 ve 86'ncı dakikalarda Hakan Yağmurkaya ile farka gitti. İzmir temsilcisi bu sonuçla 18 puana ulaştı, Pazarspor ise 9 puanda kaldı.

23. dakikada konuk takım öne geçti. Oğuzhan'ın pasıyla Tire ceza sahasında buluşan Ali Özgür, plase bir vuruşla kalecinin solundan topu ağlara gönderdi: 0-1.

53. dakikada Tire skoru eşitledi. Doğan'la duvar pası yaparak Pazarspor ceza sahasına giren Gökhan sağ çaprazdan sert bir şutla fileleri havalandırdı: 1-1.

66. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Pazarsporlu İbrahim'in ceza sahasına topa elle müdahalesini hakem penaltıyla cezalandırdı. Atışı gole çeviren Gökhan kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-1.

75. dakikada fark ikiye çıktı. Organize gelişen Tire atağında sol çaprazdan Pazarspor ceza sahasına giren Hakan Yağmurkaya yerden sert vurdu: 3-1.

86. dakikada Tire golleri dörtledi. Sol kanattan topla hareketlenen Hakan Yağmurkaya, çapraz pozisyonda şık bir vuruşla kaleci Fethi'yi avladı: 4-1.

Haberin Devamı
YORUM YAZ