MENÜ

İsmail Kartal: Basit goller yedik

Spor Toto Süper Lig’in 11 haftasında Atiker Konyaspor’a 3-0 yenilen Gaziantepspor’un teknik direktörü İsmail Kartal, maçta çok basit goller yediklerini söyledi.

İsmail Kartal: Basit goller yedik

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında ortada giden bir maç izlediklerini belirtti. İki takımın da futbol adına üretken olamadığını aktaran Kartal, ilk golü karambolden yediklerini dile getirdi.

İkinci yarıya daha hızlı başladıklarını ve oyunu lehlerine çevirmek için çalıştıklarını ifade eden Kartal, "60. dakikaya kadar gerçekten iyi bir oyun sergiledik. Üç tane çok net pozisyon bulduk. Bunları değerlendiremedik." dedi.

Ligdeki son 3 maçta rakiplerine göre oyunun bir bölümünü çok üstün oynadıklarını, pozisyonlar bulduklarını ama sona gidemediklerini anlatan Kartal, şöyle konuştu:

"Pozisyonları değerlendirseydik, maçı çevirebilirdik. 60. dakikada bir top geliyor ve o da gol oluyor. Bu golden sonra takım demoralize oldu açıkçası. İyi oyunun karşılığında atamayınca ve rakibin kaleye gelen ilk topu gol olunca, oyuncularımın morali bozuldu. Çok basit goller yedik. Bu goller için önlem almalıyız ve daha çok çalışmalıyız. Bunları düşünerek hareket etmeliyiz. Önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ