MENÜ

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde gözler 10'larda

Bir yanda Robin van Persie, diğer tarafta Wesley Sneijder... Derbinin kaderini belirleyecek iki 10 numara da çok iddialı... Persie, “Taraftarımızın da desteğiyle istediğimiz sonucu almak istiyoruz” derken, Wesley ise “Kesinlikle beraberliği kabul etmiyorum” diyerek hedefini ortaya koydu.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde gözler 10'larda

Kadıköy’deki derbide gözler 10 numaraların üzerinde olacak. Fenerbahçe’de Robin van Persie, Galatasaray’da da Wesley Sneijder, dev maçın anahtarını elinde tutuyor. Hollandalı iki yıldızın, yine Hollandalı olan iki hocası Advocaat ve Riekerink de tüm planlarını onların üzerine kurguluyor. Persie ve Sneijder de maçın havasına şimdiden girmiş durumda ve ikisi de iddialı açıklamalar yapıyor.

Ev sahibi takımın yıldızı Van Persie, bugüne kadar hem Hollanda’da hem İngiltere’de çok sayıda derbi maça çıktığını belirterek şunları kaydetti:

Hep beraber başaralım

“Bu derbinin de önemini biliyorum. Heyecanla beklediğimiz bir maç. Taraftarımızın da desteğiyle istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Bu maçla birlikte üst üste galibiyetler almayı başarırsak artık ligin yukarısını kesinlikle yakalamış olacağız. O grubu yakalayıp lig yarışının içine daha da fazla dahil olmak istiyoruz. Şampiyonluk yarışı dönemlerinde rakiplerimizden birinin önüne geçmek istiyoruz. Son haftalarda taraftar desteğinin önemini gördük. Geldiler, stadımızı doldurdular. Onların desteği ile daha güçlü olduğumuzu gördük. Bu maçla beraber yine hep yanımızda olsunlar, onların desteğiyle hep birlikte bu işi başaralım.”

Sneijder: Kazanmaya gideceğiz

Sneijder de en az vatandaşı kadar iddialı. Kadıköy’e galibiyet için gideceklerini dile getiren yıldız futbolcu, “Kesinlikle beraberliği kabul etmiyorum. Hayatımda hiçbir zaman beraberlikleri kabul etmedim. Hep kazanmak isteyen bir insanım. O yüzden yine kazanmak için gideceğiz ve orada kazanacağız. Bu maçın ne kadar önemli ve zor olduğunu biliyoruz. Kendimize güvenimiz üst seviyede, hazırız. Çok iyi çalışıyoruz, inançlıyız. Güzel bir maç olacağının farkındayız. Bir oyuncu olarak bu maçları oynamak istersiniz. Kimsenin şüphesi olmasın, bu maç için kendimize güvenimiz sonsuz” ifadelerini kullandı.


Dursun Özbek'ten takıma prim müjdesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ