MENÜ

Titi: Talisca'ya yardımcı oldum

Kasımpaşa'nın başarılı savunmacısı Titi, Bahia'dan eski takım arkadaşı Talisca'nın Türkiye'ye uyum sağlamasına yardımcı olduğunu söyledi.

Titi: Talisca'ya yardımcı oldum

Yakaladığı çıkışla dikkat çeken ve son 5 haftada 10 puan toplayan Kasımpaşa’nın Brezilyalı yıldızı Titi, bu yükselişin süreceğini söyledi. Paşa’da ikinci sezonunu geçiren tecrübeli stoper, “Bu sene çok fazla transfer sirkülasyonu oldu. Birbirimize alışmamız, sisteme ayak uydurmamız biraz zaman aldı. Ben bile ikinci senemde Türk futboluna hakimim diyemiyorum. Türkiye Ligi’nin kalitesi ve zorluğu da ortada. Haftalar geçtikçe ve birlikte daha çok oynayınca birbirimize alışmaya başladık. Uyum sürecini tamamen atlattık. Sezon başında ektiğimiz ekinlerin meyvelerini yavaş yavaş topluyoruz. Böyle çalışma ortamı, tesisler ve yönetime sahip bir kulüp, hedeflerini her zaman yükseğe koymalı. Son haftalarda oynadığımız iyi futbolu geliştirerek sürdüreceğimizi düşünüyorum. Milli arayı çok iyi geçirdik. Sakat arkadaşlarımız da aramıza döndü. Karabük maçını kazanıp üst sıralara doğru çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

‘KEMAL HOCA GELDİ, YEDİĞİMİZ GOL AZALDI’

Titi şöyle devam etti: “Yeni hocamızın da olumlu anlamda büyük katkıları oldu. Hocamız bize maç maç düşünmemizi belirtti. Biz de her rakibe göre farklı bir strateji benimsedik. Kemal Hoca’nın gelişiyle yediğimiz gol sayısını azaltmak için sıkı çalışmalar yaptık. İyi hücum, iyi savunma ile başlar. Biz her ikisini de doğru oranda yapabildiğimiz sürece başarılı sonuçlar almaya devam edeceğimize inanıyorum.”

`BEŞİKTAŞ'IN DESTEĞİ TALISCA'YI MUTLU ETTİ’

Titi, Bahia’dan eski takım arkadaşı olan BeşiktaşAnderson Talisca’dan da övgüyle bahsetti. Genç yıldızın İstanbul’a adapte olmasına yardımcı olduğunu belirten Titi, “Ona, eğer futbola iyi odaklanırsa ve kendini verirse, burada çok mutlu olacağını söyledim. İlk maçlarda Talisca’nın kalitesini ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu herkes anladı. Fakat her sporcunun başına gelebilecek talihsiz bir sakatlık geçirdi. Sakatlıktan sonra başkan, teknik adam ve taraftarların desteği onu çok mutlu etti. Umarım Talisca için her şey çok daha iyi olur ve gelişimini sürdürerek daha iyi işler yapabilir” ifadelerini kullandı.

(HaberTürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ