MENÜ

"Puan durumuna bakınca utanıyorum"

Adanasporlu Tevfik, Beşiktaş’ı yenip ayağa kalkmak istediklerini söyledi ve samimi bir itirafta bulundu: “İlk 10 haftada oynadığımız futbolun, sonuç olarak karşılığı bu değil. Puan cetveline baktığımızda moralimiz bozuluyor, utanıyoruz. Çünkü bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. İnşallah Beşiktaş maçında farklı olacak. Rakip güçlü ama inanıyorum bu kez kazanabiliriz”

"Puan durumuna bakınca utanıyorum"

Süper Lig’in yeni takımlarından Adanaspor, bugün evinde Beşiktaş’ı konuk edecek.

Turuncu-Beyazlılar milli ara boyunca bu maça çalışırken, takımın kilit isimlerinden Tevfik Altındağ açıklamalarda bulundu.

10 maçın tamamında forma giyen başarılı orta saha oyuncusu, “Yeni kurulan bir takımız. İnişler çıkışlar olması normal. Ancak ilk 10 haftada kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Yani en azından futbolumuzun sonuç olarak karşılığı bu değil. Açıkçası puan cetveline baktığımızda moralimiz bozuluyor, utanıyoruz. Çünkü bulunduğumuz konumu (18.) hak etmiyoruz” dedi.

‘1 puan da kötü olmaz’

Her şeye rağmen çıkışa geçebileceklerini belirten Tevfik, “Beşiktaş ligin en güçlü takımlarından biri. Tabii ki 1 puan da kötü olmaz. Ama neden kazanmayalım. Biz elimizden geleni yapacağız. İyi oynadığımız maçlarda sezon başından beri kaybettik. Bu kez iyi oynayıp galip gelmeyi hedefliyoruz. İnşallah farklı olacak. İnanıyorum bu kez başarabiliriz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ