MENÜ

Kader maçı Eskişehir'de

Yarın açılacak Eskişehir’in yeni stadı, Mart ayında ise çok önemli bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. A Milli Takımımız’ın, Dünya Kupası Elemeleri’nde Finlandiya ile yapacağı kader maçı, Es Es’in mabedinde oynanacak.

Kader maçı Eskişehir'de

Önce Konya, sonra Antalya’da maçlara çıkan A Milli Takımımız, kritik karşılaşmaları Anadolu’da oynamaya devam ediyor... Ay-Yıldızlı ekibimizin rotası bu kez Eskişehir. İstanbul’da taraftarların ilgisizliğinden yakınan A Milli Takımımız, Anadolu’da dolu tribünlerin karşısına çıkarken, 24 Mart’taki kritik Finlandiya mücadelesi Yeni Atatürk Stadı’nda yapılacak. Eskişehirspor’un 35 bin kişilik mabedi, yarınki Malatyaspor maçıyla görücüye çıkıyor. İnşaatı yaklaşık 3 senede tamamlananan Eskişehir Stadı ihtişamıyla göz kamaştırıyor.

Terim istedi

Futbol Direktörü Fatih Terim’in özellikle Eskişehir’i işaret ettiği öğrenilirken, Mart’taki Finlandiya maçı adeta final niteliğinde. Dünya Kupası Elemeleri’nde ilk galibiyetini Kosova önünde alan Milliler, Finlandiya’yı da yenmesi durumunda tam anlamıyla ayağa kalkacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ