MENÜ

Türk Telekom'la hem Atiker Konyaspor Kulübü hem taraftar kazanacak

Türk Telekom, Atiker Konyaspor Kulübü ile işbirliğine giderek taraftar kampanyalarını mobilde KONYASPORCELL, evde internetteise KONYASPORNETisimleriylehayata geçirdi. Gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Atiker Konyaspor taraftarları mobilde avantajlı tarifelerle konuşup,birbirinden cazip evde internet paketlerini kullanırken aynı zamanda takımlarına da kazandıracaklar.

Türk Telekom'la hem Atiker Konyaspor Kulübü hem taraftar kazanacak

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, spor kulüpleriyle gerçekleştirdiği iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Taraftarlarının takımlarını saha dışında da desteklemesi amacıyla Atiker Konyaspor Kulübü’yle yapılan iş birliği kapsamında Türk Telekom taraftar hatlarını;mobilde KONYASPORCELL, evde internette ise KONYASPORNET isimleriyle hayata geçirdi.

Taraftar hatlarının mimarı olan Türk Telekom ile Atiker Konyaspor arasındaki iş birliği Atiker Konyaspor taraftarlarına ayrıcalıklı fırsatlar sunarken taraftarlarıntakımlarını yeşil saha dışında da desteklemesine imkan verecek. Türk Telekom’un güçlü altyapısı ile hizmet verecek olan KONYASPORCELL ve KONYASPORNET tarifelerine geçen taraftarlar özel imza günlerine katılma, futbolcularla tanışma, antrenman ziyareti, hediye forma ve maç bileti kazanma gibi birçok ayrıcalıktan da yararlanabilecek.İşbirliği sayesinde bu yıl kombine bilet satışı 30 bini geçen Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden Atiker Konyaspor ise yeşil sahalar dışında da sürekli bir gelir akışı elde edecek.

Hakan Dursun: “Konyasporlular tüm iletişim ihtiyaçlarınıTürk Telekom’la karşılayacak”

Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, Türk Telekom olarak Atiker Konyaspor Kulübü ile gerçekleştirilen iş birliği hakkında şunları söyledi: “Spor kulüplerine ek gelir yaratantaraftar hatlarının mimarı olarak,Atiker Konyaspor ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden memnuniyet duyuyoruz. Bu iş birliğiyle Türkiye’nin en büyük spor kulüpleriyle gerçekleştirdiğimiz iş birliklerine,Anadolu’nun en büyük spor kulüplerinden birini daha ekledik. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile taraftarlar KONYASPORCELL ve KONYASPORNET’ikullandıkça hem kendileri hem de takımları kazanacak. UEFA Avrupa Ligi’ne eleme oynamadan katılan ligin başarılı takımlarından AtikerKonyaspor’u ve taraftarlarını bu iş birliği ile desteklemekten dolayı mutluyuz.Tüm Türkiye’yi kapsayan güçlü altyapımız ve birbirinden avantajlı tarifelerimizle KONYASPORCELL ve KONYASPORNET taraftarları, hem mobilde hem de evde internette en iyi hizmeti Türk Telekom’dan alacaklar.”

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ise “Köklü bir geçmişe sahip olan spor kulübümüz bugün Türk Telekom’la birlikte bir ilke daha imza atıyor. Son yıllarda sporun pek çok alanında elde ettiğimiz başarılar sonucunda spor camiasının dikkatini üzerimize çektik. Bu başarıda kuşkusuz kulübümüze destek veren, iş birliği içinde olan markaların payı büyük. Türk Telekom’la bugün imzaladığımız anlaşmayla KONYASPORCELL ve KONYASPORNET isimleri altında taraftarlarımıza ayrıcalıklı fırsatlar sunarken, kulübümüze de ek gelir sağlayacağız. Türkiye’deki tüm taraftarlarımızı Atiker Konyaspor’umuza ek gelir getirecek olan KONYASPORCELL ve KONYASPORNET’li olmaya davet ediyorum” dedi.

Atiker Konyasporlulara özel birbirinden avantajlı mobil ve evde internet kampanyaları

Faturalı ve faturasız tarife seçeneklerine sahip KONYASPORCELL, numara taşıma ve yeni aktivasyonla gelen kullanıcılara yönelik özel tarifeler sunuyor. Faturalı müşteriler için her yöne 1000 dakika, 1000 SMS, 4GB internet ve grup içi sınırsız konuşma paketi sunan tarifenin aylık ücreti 29TL olup, bu tarife için 24 ay taahhüt veren aboneler, Atiker Konyaspor formasına ise ücretsiz olarak sahip olacak. Faturasız KONYASPORCELL tarifesine başvuranlar ise aylık tek seferde 20TL üzeri yükleme yapmaları durumunda grup içi aylık 2000 dakika hediye konuşma süresi kazanacak. Bu tarifeyi tercih eden aboneler ayrıca Türk Telekom faturasız paket avantajlarının tamamından da yararlanabilecek.Atiker Konyaspor Kulübü taraftarlarına özelevde internet servisi KONYASPORNET’i tercih eden taraftarlarTürk Telekom’un tüm evde internet kampanyalarından faydalanabilecekleri gibi 1981 hediye Wi-Fi dakikasına da sahip olacak.

KONYASPORCELL ve KONYASPORNET’li olmak isteyen Atiker Konyaspor taraftarlarının Türkiye’deki herhangi bir Türk Telekom bayisine başvurmaları, Türk Telekom web sitesi üzerinden ya da çağrı merkezi üzerinden taleplerini iletmeleri yeterli olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ