MENÜ

Milli Takım uçağında 45 dakika!

30 Ağustos ve önceki günkü basın toplantılarında Arda ve Burak başta olmak üzere takımın tecrübeli  isimlerine yönelik ifadeler kullandığı belirtilen Terim, kaptan ve golcüyle uçakta sohbet etti. Terim’in, “Sizi kastetmedim, bilmenizi istiyorum” diye adım attığı Arda ile Burak, “Peki hocam” diye olumlu karşılık verdi. Uçak İstanbul’a inene dek süren sohbet, Milli Takım’daki havayı iyice yumuşattı.

Milli Takım uçağında 45 dakika!

Fatih Terim’in, Kosova maçı sonrası yaptığı açıklamaların ardından, Milli Takım uçağında sürpriz bir gelişme yaşandı. Terim, Antalya-İstanbul yolculuğunun büyük kısmını sorun yaşadığı belirtilen Arda Turan ve Burak Yılmaz ile yaptı. Bu şaşırtıcı bir gelişmeydi. Çünkü, Arda, Burak, Selçuk ve Gökhan’ı yeniden takıma dahil etmesini, “İçime sinen bir karar değildi” diye özetleyen Terim, oyuncularının yanına gidip uzun uzun sohbet ediyordu.

YERİNDEN KALKTI VE...

İşte Milli Takım uçağında yaşananlar...

Milli kafile, 2-0’lık Kosova galibiyeti sonrasında gece yarısı İstanbul’a hareket etti. Uçağın arka kısmında her zaman olduğu gibi takımın tecrübelileri oturuyordu. Yani kaptan Arda Turan ve yakın dostu Burak Yılmaz... Terim ise en ön koltuktaydı. Uçak havalandıktan bir süre sonra Terim, yerinden kalktı ve arka koltuklardaki Arda Turan ile Burak Yılmaz’ın yanına gitti.

Tolgay Arslan milli oluyor!

HERKES HATA YAPABİLİR

Türkiye Futbol Direktörü, genel bir konuşma ile söze girdi. Bir süre böyle konuştular. Daha önceki basın toplantısında, bazı futbolcuların özür dilemesi gerektiğini söylemiş olan Terim, uçaktaki sohbette şu kritik ifadeyi kullandı:

“Ben sizi kastetmedim. Bunu bilmenizi istiyorum.”

Arda ve Burak, “Peki hocam” diye yanıtladı.

Terim devam etti:

“Üzerimizde önemli bir baskı var. Hepimiz hatalar yapabiliriz. Bugün de (12 Kasım 2016) sizi hedef almadım.”

HARARETLİ BİR SOHBET

Arda ve Burak bir kez daha hocalarını doğruladı. Terim ve iki yıldız oyuncusu, Antalya-İstanbul hattında hararetli konuşmalara imza attı, iki taraf da bir anlamda eteğindeki taşları döktü. Sonuçta taraflar, birbirlerini üzmek istemediklerini ifade edip seyahati tamamladı. Bakalım, bu gelişme Milli Takım’ın 2018 Dünya Kupası finalleri yolundaki gidişini nasıl etkileyecek.

TERİM NE ZAMAN NE DEDİ?

Türkiye - Kosova maçının güldüren 16 sosyal medya yorumu

30 AĞUSTOS 2016

ÖZÜR MAKAMI HALKIMIZ

Hata bana yapılmadı, benim üzerimden Türk halkına yapıldı. Eğer birileri özür dileyecekse bu makam ben değilim. Türk halkından özür dilenmelidir.

ÜZERLERİNDE EMEĞİM VAR

HEPSİNDE emeğim var. Hepsinden de liglerinde başarılar bekliyorum. Burada olan ve olmayan oyuncular bana değil, ay yıldıza hizmet ediyor.

BU ŞEREFE HAZIR OLAN...

Milli Takım’ın kapısı kendini bu formayı giyme şerefine hazır ve istekli olan, takımın bir parçası olmak isteyen her oyuncuya açıktır.

BEDELİ NEYSE ÖDERİM

Kişisel kıymet verdiğim konularda ben hiç geri adım atmam. Bunun bedeli ne ise ödemeye hazırım.

12 KASIM 2016

‘ALMAM’ DEMEDİM

Ağustos ayındaki beyanımı iyi okumamışsınız. Kendime özür beklemediğimi ifade ettim. ‘Türk halkından özür dilenmeli, yoksa almam’ da demedim.

GÖNLÜM KIRIK AMA...

Gönlümün kırıklığını anlattım. O da geçecektir. Ama geçme sebeplerim var. Görmem lazım.

TATMİN OLDUM VE ALDIM

Ben kızarım, büyüğüm. ‘Vur iki tane ağzına al’ diyordunuz. Biz de öyle yaptık. Özür diledi mi, dilemedi mi?.. Ya ben tatmin oldum ve aldım.

SAKLANACAK ŞEYLER VAR

Ben Arda ile ilgili hiçbir şey söylemedim, ima da etmedim. Etrafımdakilerin de bir yazısını göremezsiniz. İki cihan bir araya gelse, insanın kendine saklayacağı şeyler vardır.

Kaynak: Hürriyet

Fatih Terim yanlış hatırlıyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ