MENÜ

Memphis Depay'e Inter iddiası

İtalyan basını Mancheshter United'ın oyuncularından Matteo Darmian, Daley Blind ve Chris Smalling'in yanı sıra ismi Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Memphis Depay'ın sezon arasında Inter'e transfer olacağını iddia edildi.

Memphis Depay'e Inter iddiası

Serie A kulüplerinden Inter Milan, devre arasında Premier Lig devi Manchester United'ın 4 oyuncusunu renklerine bağlamak istiyor. The Sun gazetesinin haberine göre bir zamanlar Jose Mourinho'nun çalıştırdığı İtalyan ekip, bu bağlantısını kullanarak Kırmızı Şeytanlar'ın 4 oyuncusuna talip olacak.

Corriere dello Sport'un iddiasına göre, Milano ekibinin yeni hocası Stefano Pioli, kulübün Çinli yeni sahiplerine devre arasında Matteo Darmian, Daley Blind, Chris Smalling ve Memphis Depay'ı istediğini belirtmiş.

Mourinho'nun gelecek planları için ilk 11'inde düşünmediği bu isimlerin devre arasında başta Inter olmak üzere çeşitli kulüplere dağılması bekleniyor.

Öte yandan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Memphis Depay için flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Sky Sports internet sitesi, Süper Lig'in iki Hollandalı hocası tarafından istenilen Depay'ın, sezon arasında Juventus'ta forma giymek üzere Torino'nun yolunu tutacağını yazdı. 22 yaşındaki futbolcunun Mourinho'nun ilk 11'inde yer almamasının Hollandalı futbolcu için kulübe gelen teklifleri arttırdığı öğrenildi.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ