MENÜ

Edin Visca planı hazır!

Siyah-Beyazlılar, Mustafa Pektemek’in ardından Kerim Frei’ı da isteyen Başakşehir’e karşı teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Turuncu-Lacivertliler’in Bosnalı yıldızı Edin Visca için uzun süredir takipte bulunan Kartal, iki oyuncusuna ek olarak bir miktar para önerip 26 yaşındaki ismi Beşiktaşlı yapmayı planlıyor.

Edin Visca planı hazır!

Hem geçen sezonki lig şampiyonluğunu tekrarlayıp formasına üçüncü yıldızı takmayı hem de Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmayı hedefleyen Beşiktaş, ara transferde flaş bir ismi kadrosuna katmak için planını hazırladı.

Sezon başında Beşiktaş’tan Mustafa Pektemek’i kiralayan Başakşehir Kulübü’nün Asbaşkanı Mesut Altan’ın ocak ayında Kerim Frei’ı da isteyeceklerini açıklaması sonrasında yönetim, son 2 sezondur peşinde olduğu Edin Visca’ya kancayı yeniden taktı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda fazla şans vermediği Kerim’i göndermeye sıcak bakan Siyah-Beyazlı idarecilerin, Mustafa Pektemek’in bonservisine ek olarak bir miktar da para önerip Visca için Başakşehir’e karşı teklifte bulunacağı konuşuluyor.


Talisca açıkladı! İşte dönüş tarihi...


Avcı’dan yeşil ışık

Geçen sezon Başakşehir formasıyla çıktığı 34 lig maçında 17 gol ve 4 asistlik performans sergileyen başarılı sağ kanat oyuncusunun bu sezon da 10 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez sarsıp 3 de gol pası vermesi sonrasında yönetimin, Ocak’ta düğmeye basmaya şimdiden hazır olduğu bildirildi.

FANATİK’in düzenlediği Sports&Business Summit panelinde açıklamada bulunan Boşnak yıldızın hocası Abdullah Avcı’nın, “Sezon başında Visca için teklifler geldi ama olmadı. İstediğimiz rakamlar gelirse Visca’ya devre arasında izin verebileceğimizi Başkan’a söyledim” sözlerini sarf etmesi sonrasında bu oyuncu için iştahı kabaran yönetimin; 26 yaşındaki futbolcu için Mustafa ve Kerim’e ek olarak 2 milyon milyon Euro ödeyebileceği öğrenildi.


Milli Takım antremanından kareler

Haberin Devamı
YORUM YAZ