MENÜ

Türkiye bu buluşmayı konuşuyor

Türkiye’nin 1 numaralı spor gazetesi FANATİK’in ev sahipliğinde gerçekleşen Sports&Business Summit 16 Türkiye’nin Yeni Liderlik Buluşması organizasyonu büyük ses getirdi. Önceki gün Ritz Carlton Otel’de gerçekleşen toplantıda üst düzey yöneticiler söz alırken, sponsorlara büyük ilgi gösterildi.

Türkiye bu buluşmayı konuşuyor

FANATİK bir ilke daha imza attı, spor dünyası ve ekonomiye yön veren isimleri Türkiye’nin Yeni Liderlik Buluşması Sports&Business Summit 16’da bir araya getirdi.

Türkiye İş Bankası, LeasePlan, İntegral Menkul Değerler ve DenizBank co-sponsorluğu, Network Oturum sponsorluğu, Suzuki Otomotiv sponsorluğunda gerçekleşen bu önemli buluşmada, spor ve iş dünyasından liderler bugünü ve geleceği konuştular.

Türkiye bu buluşmayı konuşuyor



Ayrıca etkinliğe katılan tüm konuklar, fuaye alanında yer alan İntegral Menkul Değerler A.Ş., Sur Yapı, Beko ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi standlarına yoğun ilgi gösterdiler.

Türkiye bu buluşmayı konuşuyor



Kimler yoktu ki...

Ritz Carlton Otel’de önceki gün gerçekleşen organizasyona Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Obradovic’in yanı sıra iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Türkiye bu buluşmayı konuşuyor



Suzuki Genel Müdürü Ümit Karaaslan, Integral Menkul Değerler Genel Müdürü Kıvanç Memişoğlu, Vestel Genel Müdürü Ergun Güler, LeasePlan Genel Müdürü Türkay Oktay, İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Suat Sözen konuşma yaparken, Denizbank CEO’su Hakan Ateş, kulüp başkanlarına moderatörlük yaptı.

Türkiye bu buluşmayı konuşuyor



Teşekkürlerimizle....

FANATİK Ailesi olarak bu tarihi buluşmaya destek veren, başta Türkiye İş Bankası, LeasePlan, İntegral Menkul Değerler, Denizbank, Network, Suzuki Otomotiv, Sur Yapı, Beko ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi olmak üzere tüm sponsorlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Türkiye bu buluşmayı konuşuyor





Haberin Devamı
YORUM YAZ