MENÜ

Akhisar Belediyespor'dan ambulans açıklaması

Akhisar Belediyespor Kulübü, Spor Toto Süper Lig’de dün Fenerbahçe ile yaptıkları maçta sakatlanan Robin Van Persie için istenen ambulansın, talep edildikten 5 dakika sonra rakip takım giriş kapısına ulaştığını açıkladı.

Akhisar Belediyespor'dan ambulans açıklaması

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, gözüne darbe alan Van Persie’nin göz kapağında bir yaralanma olduğu hatırlatılarak, Hollandalı futbolcuya "geçmiş olsun" dileğinde bulunuldu.

Yaşanan gelişmelere ilişkin medyaya yansıyan haberlerde yer alan "Stat çevresinde ambulans yoktu" şeklindeki bilginin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gerçekte iki adet tam teşekküllü ambulans kapıların açılış saati olan 16.30’dan itibaren stadyum içerisindeydi ve oyuncu sakatlandığında Fenerbahçe sağlık ekibi, oyuncuyu çok yakınında olan ambulansa götürmek yerine soyunma odası koridoruna getirmiştir. Ambulans, talep edildikten 5 dakika sonra rakip takım giriş kapısına gelmiş ve oyuncunun 500 metre mesafedeki devlet hastanesine nakli gerçekleşmiş, uzman hekimlerle gerekli müdahale yapılmıştır. Bu vesileyle Fenerbahçe takımına ve Van Persie’ye tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

AA

TFF'den Van Persie açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ