MENÜ

Hedef Depay

Manchester United’dan ayrılma kararı alan Memphis Depay için PSV Eindhoven’da ona forma şansı veren Dick Advocaat devreye girdi. İstanbul’a gelmeye sıcak bakacağı konuşulan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun, kiralık alınması planlanıyor.

Hedef Depay

Sezonun başındaki kötü performansını geride bırakan Fenerbahçe, devre arasında takımı daha da güçlendirmek adına şimdiden harekete geçti. Sarı-Lacivertliler’in, geçtiğimiz hafta adı Galatasaray ile anılan Manchester United’ın Hollandalı yıldızı Memphis Depay’ı istediği öğrenildi. Jose Mourinho’nun, bu sezon sadece lig kupasında ilk 11’de şans verdiği ve planlarında yer almadığı öğrenilen Depay’ın, devre arasında mutlaka takımdan ayrılmak istediği bildirildi. Avrupa’da kiralık olarak düzenli bir şekilde forma giyeceği bir takıma gitmek isteyen 22 yaşındaki oyuncu için Kanarya’nın hocası Dick Advocaat’ın, bizzat yönetime mesaj gönderdiği ifade edildi. Advocaat’ın, 2012-2013 sezonunda ülkesinde PSV Eindhoven’i çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Depay’ı, İstanbul’a gelmesi konusunda ikna etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hücum düzenini kuracak
Jeremain Lens’le de hem PSV Eindhoven hem de Hollanda Milli Takımı’ndan arkadaş olan yıldız futbolcunun, Fener’in hücum gücüne büyük güç katması bekleniyor. Özellikle sağ kanatta Lens’ten büyük verim alan Advocaat’ın, sol kanatta oynayan Depay’ı da transfer ederek, istediği hücum düzenini kurması bekleniyor. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının da, devre arasında satın alma opsiyonuyla Hollandalı futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak için çalışmalarına başladığı konuşuluyor.

Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ