MENÜ

Igor Tudor: Herkes şikayet ettiği için olay bizim başımıza patlamamalı

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, Bursaspor maçı sonrası basın toplantısında çok güzel bir maç oynadıklarını söyledi. Genç teknik adam Traore'nin PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Igor Tudor: Herkes şikayet ettiği için olay bizim başımıza patlamamalı

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, Bursaspor maçı sonrası basın toplantısında çok güzel bir maç oynadıklarını söyledi.

Tudor, "Umarım izleyenler keyif almışlardır. Maç, golsüz bitmesine rağmen çok yüksek tempoda ve ritimde oynandı. Kazanmak istiyorduk. Gol fırsatlarımız oldu ama maalesef değerlendiremedik" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Traore'yi, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk etmesinin sorulması üzerine Tudor, "Tabii ki de kulübümüz itirazını yapacak. Yalnız bence çok anlamsız. Çünkü bütün liglerde, Avrupa’da her yerde oyuncular şikayet ediyor hakemlerle alakalı. Dolayısıyla oyuncumuzun hakemle ilgili bir şikayeti varsa öyle tahmin ediyorum 2 veya 6 maç arası bir cezadan bahsediliyor. Bu bana göre çok fazla. Oyuncuya para cezası kesilir, en kötü 1 maç ceza verilir. Herkes şikayet ettiği için olay bizim başımıza patlamamalı" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ