MENÜ

Hüseyin Kalpar: Çok kaçırdık ama bu kez goller attık

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantepspor’u 4-3 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor’un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, geçmiş maçlarda olduğu gibi yine çok pozisyona girdiklerini ancak bu sefer fırsatları değerlendirdiklerini söyledi.

Hüseyin Kalpar: Çok kaçırdık ama bu kez goller attık

Hüseyin Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında keyifli bir maç izlediğini ve sporseverlere izlettirdiklerini söyledi.

Çok gollü bir maçın ortaya çıktığını kaydeden Kalpar, "Dört gol attık. Zor kazanan bir takım hüviyetinde göründük. İkinci dakikada bulduğumuz gol bizi rahatlattı. Ancak ilk defa kalemize gelen Gaziantepspor’un duran topunda kendi kalemize gol attık. İkinci golü de buna benzer yedik. Buna rağmen maçı kazanabilme arzusu içerisindeydik." diye konuştu.

Maçın ikinci yarısına iki değişiklik yaparak başladıklarını dile getiren Kalpar, birbirinden güzel goller bulduklarını aktararak, "Bir de kaçırdığımız gol pozisyonları vardı. Gol pozisyonuna giriyor ama sonuçlandıramıyorduk. Bugün yine pozisyona girdik. Çok kaçırdık ama bu kez goller attık. Ne olursa olsun 4-2 den sonra 4-3’ü yapacak pozisyonu vermemiz gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Son iki haftadır bir taraftarın küfürlerine maruz kaldıklarından yakınan Kalpar, şöyle konuştu:

"Bizim taraftarlarımıza bu yakışmıyor. Mütevazı, centilmen bir takıma ve taraftarlara sahibiz. Bu taraftarın engellenmesi lazım. Onun da annesi, kardeşi vardır. Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi karşıya da yapmaması lazım. Oysa bu takım ilk kez Süper Lig’de. Bunun keyfini yaşamak gerekirken, terbiyesiz laflarla karşılaşıyoruz. Ben taraftarlarıma inanıyorum, aralarındaki bu tür yanlış adamları bertaraf edeceklerini düşünüyorum."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ