MENÜ

Edin Visca: Şampiyonluk kelimesi yasak!

Oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan ve 9. haftayı lider kapatan Medipol Başakşehir’in yıldız ismi Edin Visca, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

Edin Visca: Şampiyonluk kelimesi yasak!

Bu sezon attığı 4 gol ve yaptığı 3 asistle Başakşehir'e önemli bir katkı sağlayan 26 yaşındaki Boşnak futbolcu Edin Visca, şampiyonluk yorumları hakkında, “Bu tarz şeyleri duymak güzel ama şöyle de bir gerçek var, bizim artık uçmamamız ve yere sağlam basmamız lazım. Biz böyle uzun vadeli hedefler koymuyoruz. Aramızda kesinlikle şampiyonluk ile ilgili konuşulmuyor. Maç maç hazırlanıyoruz ve her maçtan da en iyi sonuçları almak istiyoruz. Sezon sonunda da ne olacağını göreceğiz ama biz ayaklarımızı yere sağlam basıyoruz, uçmuyoruz” diye konuştu.

Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Başarının sırrını ‘kolektif futbol’a bağlayan Boşnak futbolcu, “Günümüz futbolunun bazı gerçekleri var. En önemli gerçek kolektif futbol, yani herkesin takım oyununa katkısı. Bence biz özellikle son 3 sezonda takım oyununu çok geliştirdik, tüm arkadaşlarım pozisyon sorumluluklarını çok iyi bir şekilde yapıyor. Bu da takım oyununa yansıdı. Bence istikrarı sağlayan en önemli faktör, bizim takım olarak sergilediğimiz uyum ve performans” ifadelerini kullandı.

Bu akşam Galatasaray ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Başakşehir’in yıldızı Visca, bu zorlu mücadele hakkında şunları söyledi:

“Bir İstanbul derbisi... Çok önemli ve büyük bir maç. G.Saray’ın saha ve seyirci avantajı var. Ancak kendi kalitemizi gösterir, her zamanki futbolumuzu oynarsak iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum.”

Kaynak: Habertürk

‘Galatasaray’ı da yeneceğiz’

Haberin Devamı
YORUM YAZ