MENÜ

Avni Yıldırım Münih'te ünvan koruyacak!

Ülkemizi profesyonel boksta başarıyla temsil eden genç sporcumuz, yarın akşam (cumartesi) Almanya'nın Münih kentinde Kanadalı Schiller Hyppolite karşısında WBC Süper Orta Siklet Gümüş Kemer ünvan maçına çıkacak.

Avni Yıldırım Münih'te ünvan koruyacak!

Bokstaki gururumuz, namağlup üç kemer sahibi Avni Yıldırım, yarın Münih'te çok kritik bir kapışma için ringe çıkacak. Profesyonel kariyerinde 13 maçtan da galibiyetle ayrılan 25 yaşındaki boksörümüz, 22 maçında sadece 1 kez yenilen Kanadalı Schiller Hyppolite önünde WBC Gümüş kemerini koruyacak. Avni Yıldırım bu kritik maç öncesi uzun bir kamp süreci geçirdi. Menaceri ve aynı zamanda antrenörü Ahmet Öner ile birlikte yaklaşık 1 ay Antalya Gloria Sports Arena'da yoğun bir çalışma dönemi yaşayan Yıldırım, Dünya Şampiyonluğu yolunda bu maçtan da galip ayrılacağına inanıyor.

'Kazanmak zorundayım'

Avni Yıldırım, dört dörtlük bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek "Kendimi iyi hissediyorum. Antalya'da 3-4 hafta kondisyon çalışması yaptık. Almanya'da ise 2-3 antrenman maçına çıktım. Hazırım. Rakibim gerçekten önemli bir isim fakat Altın Kemer yolunda kim olursa olsun, herkesi yenmek zorundayım. Münih'te boksa gönül vermiş Türk seyircilerin de desteğiyle ülkeme yeni bir zafer daha kazandırmak istiyorum" şeklinde konuştu.


Schiller'e cevap verdi!

Bu arada Yıldırım'ın rakibi Hyppolite, kritik müsabaka öncesi Avni'yle ilgili bir video yayınladı. Video'da "Bu kapışma benim için sanki bir oyun. Avni de benim oyuncağım olacak. Onunla ringde oynayacağım" mesajını yayınladı. Avni ise rakibine şu şekilde yanıt verdi: Bu mesajla şunu anladık ki, Schiller konuşmayı iyi beceriyor. Acaba iyi dövüşebiliyor mu onu göreceğiz. Ben provokasyonlara gelmeyeceğim. Ona boksun bir oyun olmadığını ringde göstereceğim...

NTV Spor canlı yayınlayacak

Avni Yıldırım ile Schiller Hyppolite'nin Almanya'nın Münih kentinde yapacağı kritik karşılaşmanın yanısıra, WBC'de üç ünvan maçı daha gerçekleşecek. NTV Spor, başarılı boksörümüzün mücadelesini TSİ 23.00'dan itibaren canlı olarak ekranlara getirecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ