MENÜ

Tudor: Öncelikli hedefimiz ligde kalmak

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Tudor: Öncelikli hedefimiz ligde kalmak

Kardemir Karabükspor, Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.

Teknik direktör Igor Tudor gözetiminde yapılan antrenmana sakatlığı süren Alexe katılmazken, Traore takımdan ayrı çalıştı. Tudor, antrenman sonrası yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçını unutmaya çalıştıklarını söyledi. Her galibiyet ve mağlubiyetin bazı şeyleri göstermek için yeni fırsatlar yarattığını belirten Tudor şöyle dedi:

"Her hafta sonu önünüzde yeni bir maç var. Dolayısıyla geleceğe odaklanmanız gerekiyor. Şu an için her şey yolunda. Takımda moraller yerinde. Son 2 maçımızı kötü oynamamıza rağmen lig sırlamasında 6’ncıyız. Elimizden geleni yapıyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Bunu başardığımız sürece her şey yolunda gidiyor demektir. Şu anda iyi durumdayız."

Bursaspor’un yetenekli oyunculara sahip iyi bir takım olduğunu ifade eden Tudor, "Bazı özel oyuncularına bazı özel önlemler almak gerekiyor. Ama öncelikle bizim ne yaptığımız önemli. Biz iyi hazırlanırsak, iyi mücadele edersek sonrasında rakibimizin bazı yeteneklerine önlemimizi almamız gerekiyor. Bu maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ