MENÜ

Okan Buruk: Amacımız kupada yolumuza devem etmek

TFF 1. Lig’de 6 Kasım Pazar günü Boluspor’u konuk edecek Göztepe’nin teknik direktörü Okan Buruk, rakiplerini mağlup ederek, sıralamada üstlerine çıkmak istediklerini bildirdi.

Okan Buruk: Amacımız kupada yolumuza devem etmek

Buruk, yaptığı yazılı açıklamada, her maça kazanmak için çıktıklarını, son oynadıkları Giresunspor müsabakasında geriye düşmelerine rağmen beraberliğini yakaladıklarını ancak galibiyet alamadıklarını belirtti.

Boluspor karşılaşmasını oynayacakları Doğanlar Stadı’na alıştıklarını kaydeden Buruk, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Seyircimizle bütünleşerek pazar günü sahada güçlü bir mücadele örneği yansıtmak istiyoruz. Eskişehirspor maçında olduğu gibi Boluspor maçında da son ana kadar yanımızda olup bizi destekleyeceklerinden şüphem yok. Boluspor ligin kuvvetli ekiplerinden birisi, zorlu ve seyir zevki yüksek bir maç olacaktır ama biz iyi bir performans sergileyerek rakibimizi mağlup etmek ve sıralamada üstlerine çıkmak istiyoruz."

Buruk, Ziraat Türkiye Kupası’nda F Grubu’nda Medipol Başakşehir, Sivasspor ve Yeni Amasyaspor’la eşleştiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti: "Üst tura çıkmak için gruptaki herkesin bir şansı olduğunu görüyorum. Yeni Amasyaspor BAL’dan gelse de Denizlispor’u eleyerek gruplara yükseldi ve kendi sahasında etkili olabilen bir takım, dikkat edilmesi gerekiyor. Sivasspor ve Başakşehir ise bizim gibi geniş kadroya sahip ekipler ve geniş kadrolarını kullanarak gruptan çıkmak isteyeceklerdir. Bizim amacımız da grup aşamasını geçerek kupada yolumuza devem etmek."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ