MENÜ

Altay'da gerileme dönemi

Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta ilk 4 haftada 10 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Altay, son 7 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alarak zirveden uzaklaştı.

Altay'da gerileme dönemi

Siyah beyazlılar, gerileme dönemine girdiği bu periyotta Erzin Belediyespor, Van Büyükşehir Belediyespor ve Karacabey Birlikspor'a yenilirken, Cizrespor, Manavgatspor ve Bayburt Grup Özel İdare ile berabere kalıp, sadece Kütahyaspor'u mağlup etti. Altay, 7 maçlık süreçte tam 15 puan kaybetti.

Siyah beyazlılar, son olarak dün evinde 1-1 berabere kaldığı Bayburt Grup Özel İdare maçında sergilediği futbolla da hayal kırıklığı yarattı. 16 puanla 5'inci sıraya gerilen Altay, pazar 18 puanlı Kocaelispor'a konuk olacak. Siyah beyazlı ekipte Serdar Sabuncu ve Özgür Doğramacı'nın ardından göreve getirilen teknik direktör Ümit Turmuş'un da 4 maçta 5 puan toplaması eleştirilere yol açmaya başladı.

FERDİ KORKUTTU

Altay'ın Bayburt Grup Özel İdare maçının 85'inci dakikada oyuna girip, uzatma dakikalarında sakatlanarak sahayı sedye ile terk etmek zorunda kalan Ferdi, teknik heyeti korkuttu. İlk yapılan tetkiklere göre sol diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edilen deneyimli orta saha oyuncusunun kesin durumu çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacak. Ferdi, bu Kocaelispor deplasmanında forma giyemeyecek.

Mustafa Köprülü - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ