MENÜ

Osman Özköylü: Balıkesirspor maçı çok kötü bir anı oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un teknik direktörü Osman Özköylü, Balıkesirspor’a 5-0 yenildikleri maçın izlerini Şanlıurfaspor karşılaşmasında silmek için daha dikkatli olacaklarını söyledi.

Osman Özköylü: Balıkesirspor maçı çok kötü bir anı oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un teknik direktörü Osman Özköylü, Balıkesirspor’a 5-0 yenildikleri maçın izlerini Şanlıurfaspor karşılaşmasında silmek için daha dikkatli olacaklarını söyledi.

Özköylü, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Balıkesirspor karşısında yaşadıkları ağır yenilgiden dolayı taraftarlardan özür diledi.

Takımlarının kırılgan bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Özköylü, şunları kaydetti:

"Gol atmayı başaramayan, bu konuda sıkıntısı olan ve eksikliği bulunan bir takımız. Oyuncularımız yedikleri golden sonra ’bu maçı kaybederiz’ düşüncesiyle oyun içinde kopmalar yaşıyor. Tabi bunun neticesinde çok kötü bir sonuç aldık. Samsunspor camiasından özür diliyoruz. Böyle bir sonucu ben de beklemiyordum. Mağlup olsak da iyi mücadele ederek, şahsiyetli bir mağlubiyet olmasını bekliyordum. Çok kötü bir maç ve anı oldu."

Hafta sonu sahalarında Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Özköylü, "Elimizde yeterli derinlikte bir kadro yok. Önümüzdeki 7 haftayı iyi şekilde geçirmeyi planlıyoruz. Artık Şanlıurfaspor maçına odaklandık. O kötü maçın izlerini Şanlıurfaspor maçında silmek için daha dikkatli olacağız. Daha mücadele eden, rakibe teslim olmayan bir yapıyı ortaya koymaya çalışacağız. Öncelikle kaybetmeden maçı kazanmak için fırsatlar yakalamaya çalışacağız. " diye konuştu.

Devre arasında transfer yapmak için çalışmalara başladıklarını belirten Özköylü, sözlerini şöyle tamamladı:

"Belirlediğimiz oyuncular var. Daha çok zamanımız var ve ortaya çıkacak oyuncular da var. Kaç oyuncu alacağımız noktasında bir sayı veremem ama oldukça fazla oyuncuya ihtiyacımız var. Bu sene ligde kalmak için oyunu belirleyici futbolculara ihtiyacımız var. Bu ligin ağırlığını kaldırabilecek oyuncular konusunda görüşmeler başladı. Artık devre arasına kadar alabileceğimiz puanlar çok önemli. Doğru planlama yapıp, güçlü bir Samsunspor oluşturup ikinci yarı iyi bir takım oluşturacağız."

Öte yandan, Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu, takımın yaptığı antrenmandan önce adak kesti. Kırmızı-beyazlılar, antrenmanda pas ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Hafif sakatlıkları bulunan Canberk Aydın, Ercan Yazıcı ve Burhan Arman takımdan ayrı koşu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ