MENÜ

Gaziantepspor, evini seviyor

Kırmızı-siyahlı ekip, bu sezon ligde yaşadığı tüm galibiyetleri taraftarı önünde elde etti. Kendi sahasında 8 kez gol sevinci yaşayan Gaziantep ekibi, deplasmandaki tek golünü ise Fenerbahçe ağlarına bıraktı.

Gaziantepspor, evini seviyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, kendi evinde yaptığı maçlarda aldığı puanlarla taraftarını sevindiriyor.

Sezona kadrosunda önemli değişiklikler yaparak giren kırmızı-siyahlılarda, Osmanlıspor karşısında dün alınan 3-1’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor. Geride kalan 9 lig maçında 3 galibiyet, 2 de beraberlik elde eden Gaziantepspor’un deplasmandaki başarısız görüntüsü, sahasında tersine dönüyor. Geride kalan 9 haftada evinde 5 maça çıkan kırmızı-siyahlılar, bu karşılaşmaların 3’ünü kazandı, 2’sini de kaybetti. Deplasmanda galibiyeti bulunmayan Gaziantep temsilcisi, dış sahadaki 4 maçında sadece 2 puan kazanabildi.
Gaziantepspor, gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor’u yenerek dış sahadaki galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

Deplasmandaki tek gol Fenerbahçe’ye

Gaziantepspor, geride kalan haftalarda rakip kaleye 9 gol bırakırken, 10 gole de engel olamadı. Puan istatistiğinde olduğu gibi goller konusunda da evinde başarılı grafiğini sürdüren Gaziantepspor, attığı 9 golden 8’ini Kamil Ocak Stadyumu’nda kaydetti. Evinde 6 kez de gol yiyen kırmızı-siyahlılar, deplasmanda ise 1 gol atıp, 4 gol yedi.

Gaziantepspor, deplasmandaki tek golünü ise Nabil Ghilas ile 5. haftada karşılaştığı Fenerbahçe’nin ağlarına gönderdi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ