MENÜ

Cumhuriyet Tenis Turnuvası sona erdi

Bolu'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen '29 Ekim Cumhuriyet Tenis Turnuvası' ödül töreniyle sona erdi.

Cumhuriyet Tenis Turnuvası sona erdi

Bolu'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen '29 Ekim Cumhuriyet Tenis Turnuvası' ödül töreniyle sona erdi.

Abant Tenis İhtisas Kulübü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan turnuva 1 hafta sürdü.

Turnuvaya 4 kategoride 100'e yakın sporcu katıldı. Karaçayır Kapalı ve Açık tenis kortlarında yapılan turnuvanın kapanış maçı Büyük Erkekler’de Cevat Yıldız ile Fatih Şeker arasında oynandı. Çekişme içinde geçen maçta Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda eğitim gören Fatih Şeker, Cevat Yıldız'ı 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvada '12 Yaş Erkekler' de Kaan Bilgi, '16 Yaş Erkekler' de Furkan Karakaya, 'Büyük Bayanlar' da ise Hatice Zeynep Bahşi şampiyon oldu.

Düzenlenen ödül törenine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileri, sporcular ve aileleri katıldı. Abant Tenis İhtisas Kulübü Başkanı ve Tenis Federasyon İl Temsilcisi Ahmet Ulusoy, Bolu'nun teniste büyük bir gelişim gösterdiğini ifade ederek şöyle dedi:

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda her sene olduğu gibi yine bu sene de bir tenis turnuvası düzenledik. Katılan sayısı oldukça fazlaydı. Bütün sporcularımı kutluyorum. Katılanlara teşekkür ediyorum. Bolu teniste çok güzel yerlere geldi. Bundan sonra daha büyük hedeflerimiz var. Abant Tenis İhtisas Kulübü'nün bütçesi sınırlı bir bütçe. Onun için sadece kupa töreni yapabiliyoruz. Ama biliyorsunuz, en büyük ödül Atatürk'ün bize verdiği Cumhuriyettir." Konuşmaların ardından kategorilerinde 1 ve 2'nci olan sporculara kupaları verildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ