MENÜ

Yusuf Şimşek imzayı attı

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile hafta başında anlaşan ve takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlayan teknik direktör Yusuf Şimşek, resmi sözleşmeye imzayı attı.

Yusuf Şimşek imzayı attı

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile hafta başında anlaşan ve takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlayan teknik direktör Yusuf Şimşek, resmi sözleşmeye imzayı attı.

Navona Otel'de düzenlenen imza töreninde, kendisini 1,5 yıllığına Mersin İdmanyurdu'na bağlayan sözleşmeye imza atan Teknik Direktör Yusuf Şimşek, onur duyduğunu söyledi.

ELEŞTİRİRKEN ACIMASIZ OLMAYIN

Törende söz alan Kulüp Başkanı Ali Tekin, emin adımlarla ilerlediklerini ama çok zorlu günlerden geçtiklerini söyledi.

Kendilerine acımasız eleştirilerin yapıldığını ima ederek sitem eden Tekin, "Ufak sorunlar değil çok büyük sorunlarımız var. Bir taraftan kulüp denetleniyor, bir taraftan kulübümüzün eski dönemlere dönük denetimi yapılıyor. Bir yerde elimiz kolumuz bağlı. Bunları dışarıya şöyleydi, böyleydi anlattığımız zaman doğru olmaz. O zaman kamuoyunu yanlış bilgilendirmiş de olabiliriz. Gözümüzün önüne gelmesine zaman var. Geldikten sonra zaten basınla biz bunları paylaşacağız. Benim istediğim basın mensubu arkadaşlarımız tabii ki de bizi eleştirsin, eleştirmezseniz önümüzü göremeyiz. Ancak acımasızca eleştirmenin anlamı yok diyorum. Bize biraz destek, biraz zaman verin" dedi.

30 GÜNÜMÜZ KALDI

Transfer tahtasını açmak için 30 günleri olduğunu hatırlatan Tekin, çok borçlarını olduğuna vurgu yaparak, "Bunları ödeyip, bir an önce transfer yasağımızı kaldırmamız gerekiyor. Bunlarla ilgili mücadele edeceğiz. Kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Yine 3 puan konusuyla ilgili de gerekli işlemleri tekrar yapıyoruz. Pes etmedik. Gerekçeli kararı bekliyoruz. Gerekçeli karara göre bizim de ek ilave edeceğimiz evraklar var. Gerekçeli karar yayınlandıktan sonra karar düzeltmeyle ilgili yine hakkımızı kullanacağız. İnşallah kaldırabiliriz" diye konuştu.

HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIĞIM

Tüm Vücudunu taşın altına koyarak geldiğini kaydeden Teknik Direktör Şimşek ise şunları söyledi:

"İlerleyen haftalarda Mersin İdmanyurdu'nun buraları hak etmediğini göreceksiniz. Çok fazla konuşmayı sevmem. Benim konuşma yerim sahadır. Futbolcu kardeşlerimle birlik, beraberlik içinde olup sahada biz gereken hesabı, cevabı veririz. Her türlü eleştiriye açığım. Beni istediğimiz kadar eleştirebilirsiniz, hiçbir sıkıntı yok. Ancak oyuncularımızı, özellikle genç oyuncularımızı biraz daha usturuplu eleştirirseniz sevinirim. Ben takımı zaten takip ediyordum. Geçen yıl oynayan 7-8 tane oyuncumuz var. Bence iyi bir takım. Bu takım Boluspor'u deplasmanda yendi. Yenebilecek kapasitesini gösterdi. Bunu ilerleyen günlerde daha fazla göstereceğiz. 3 gündür çalışıyorum. Hoca değişikliğinde, kan değişikliğinde ister istemez oyuncuların performansı artar. Ben artığını düşünüyorum. Biz onlarla ağabey kardeş gibi olmaya geldik. Ben onlara hocalık değil ağabey gibi davranmaya geldim. İlk maç Şanlıurfaspor. Bunu da ilk maç göreceksiniz. Bu maç istediğimiz futbolu oynayacağız."

Konuşmaların ardından Şimşek ve Başkan Tekin, sözleşmeye imzayı attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ