MENÜ

Yusuf Şimşek'in istifası cebinde!

Mersin İdmanyurdu'yla el sıkışan Yusuf Şimşek, yönetimden şartların yerine getirilmesini bekliyor. Aksi takdirde ayrılık yolu gözüküyor!

Yusuf Şimşek'in istifası cebinde!

Mersin İdmanyurdu ile geçtiğimiz salı günü resmi sözleşme imzalayan Yusuf Şimşek'in kulüpteki geleceğinin belli şartlara belli olduğu ortaya çıktı.

Radyo Bilyoner'de Futbolun Aktörleri programına konuk olan genç çalıştırıcı, takımda uzun süredir oyunculara ödeme yapılmadığına dikkat çekerek, "Bana teklif geldiğinde karşılıklı şartlarımızı konuştuk. İlk olaral oyuncuların geciken alacakların ödemesini istedim. Bugün ödeme yapılmasını bekliyoruz. Sonrasında ise devre arasında transfer yasağının kaldırılmasını talep ettim. Bu iki şart yerine getirilmezse tek taraflı fesih hakkına sahibim" dedi.

'Umarım üstesinden gelirler'

Şartların yerine getirilmemesi durumunda ayrılacağına vurgu yapan genç hoca, "Mersin şehrinde çok büyük bir potansiyel var. Bu potansiyeli ortaya çıkarabiliriz. Tecrübeli ve genç oyuncuları iyi harmanlayarak ligde başarılı olabiliriz. Play-Off oynamamız da sürpriz olmaz. Ancak bu sorunların altından kalkılması gerekiyor. Çok iyi niyetli bir yönetim var. Umarım bunun üstesinden gelirler" sözlerini sarf etti.

Memphis Depay, Galatasaray'a mı geliyor?

Haberin Devamı
YORUM YAZ