MENÜ

Suat Kaya, Galatasaray'ı istiyor

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda deplasmanda TFF 1'inci Lig ekibi Samsunspor'u 4-1 yenerek tarihinde ilk kez gruplara kalan 2'nci Lig Kırmızı Grup temsilcisi Menemen Belediyespor, Galatasaray'a rakip olmak istiyor.

Suat Kaya, Galatasaray'ı istiyor

Teknik Direktör Suat Kaya, yıllarca forması giydiği sarı kırmızılı ekiple grupta eşleşmek istediklerini söyledi. Galatasaray'ı ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirten Kaya, "Grupta zaten güçlü rakipler yer alacak. Biri eski takımım olursa sevinirim. Camiamız da Galatasaray'ı istiyor. Eğer eşleşirsek, rakibimizi yenmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" diye konuştu.

Kupanın hem prestij hem de ekonomik gelir bakımından alt liglerdeki takımlara önemli katkılar koyduğunu belirten Suat Kaya, "Ligdeki konumumuz kötü değil. Türkiye Kupası'nda da yolumuza devam ettik. Şu an her şey istediğimiz gibi gidiyor. Artık pazar günü deplasmanda oynayacağımız Kastamonuspor 1966 maçını düşünüyoruz. İki kulvarda da başarılı olmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı. Kaya sakatlıkları devam eden golcü Gökhan Ünal, stoper Gökhan Sinanoğlu, sol bek Yasin Güreler ve sağ bek Mazlum Demir'in Kastamonu'ya karşı yine forma giyemeyeceğini ifade etti.

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ