MENÜ

Riekerink: Wesley Sneijder, Adanaspor maçının kadrosunda olacak

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, takımın yıldızı Wesley Sneijder ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. Riekerink, Sneijder'in deplasmanda oynanacak Adanaspor maçında 18 kişilik kadroda yer alacağını söyledi.

Riekerink: Wesley Sneijder, Adanaspor maçının kadrosunda olacak

Galatasaray'ın Hollandalı Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, sakatlığı nedeniyle durumu merak konusu olan Wesley Sneijder ile ilgili konuştu. Riekerink, "Adanaspor maçında 18'de olacak gibi gözüküyor" ifadesini kullandı.

Riekerink, transfer teklifleri aldığı iddia edilen Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou ile ilgili de konuştu. Florya'da basın toplantısı düzenleyen Cim Bom'un teknik patronu, bir soru üzerine, "Hem Chedjou ile hem Sneijder ile ilgili teklif geldiği iddiası doğru değil. Bu tip şeylerle ilgili benim kulağıma gelen bir şey yok" dedi.

Kolbein Sithorsson'un mevcut durumu ile ilgili de konuşan Riekerink, "İlk başta bu durumdan en çok üzgün olan kendisi. Kolay değil. Yeni bir kulübe geliyorsunuz, beklentiler var ama sakatlandı. Bu da en çok tabii ki onu üzüyor. Doktorumuz ve sağlık ekibimiz elinden geleni yapıyor. Farklı tedavi şekilleri de deniyorlar. Şu anki son durum, 1 hafta sonra saha çalışmalarına başlayacağı benziyor" ifadesini kullandı.

Transfer yapılıp yapılmayacağı ile ilgili de yorum yapan Galatasaray'ın hocası, "Her zaman çalışıyoruz. Yönetimimizle scout ekibimizle konuşuyoruz. Eksik yerimiz var. İhtiyacımız var mı bunlara bakıyoruz. Gerektiğinde de transferle ilgili çalışma yapıyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ