MENÜ

Dursun Özbek'ten futbolculara müjde!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün Florya’da birlikte yemek yediği futbolculara, UEFA karşısında kendilerini mahcup etmedikleri için teşekkürlerini iletti ve alacakların bu hafta ödeneceği müjdesini verdi.

Dursun Özbek'ten futbolculara müjde!

Sarı Kırmızılılar, Trabzonspor yenilgisi sonrası yine tek yürek oldu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek hem idmanı izledi hem de antrenman sonrası oyuncularla birlikte yemek yedi. Burada özel bir konuşma yapmayan Özbek, UEFA’ya düzenli olarak giden, “Borcumuz yoktur” senetlerini imzaladıkları için herkese teşekkür etti. Zaman zaman sıcak para sıkıntısı yaşadıklarını itiraf eden Özbek, bu hafta tüm birikmiş alacakların ödeneceğini belirterek takıma müjdeyi verdi. Bu haber futbolcular arasında büyük sevinç yarattı.

Tolga Ciğerci: Galatasaray'da oynamak benim için hayaldi

İmaj düzeltme çabası

Galatasaray Yönetimi, yıllarca kulübün ekonomik imajını olumsuz yönde etkileyen borç haberlerini minimuma indirmek için büyük çaba sarf ediyordu. Özellikle sporcu alacaklarının çabuk ödenmesine bu nedenle dikkat ediliyordu.

Riva ve Florya’nın satış projesi ve genel kurul onayı sürecinde 1.5 milyar Lira’yı bulan borçlar tekrar gündeme gelse de, yöneticiler satış sonrası ellerinin rahatlayacağını ve bu haberlerin tarihe karışacağını düşünüyor.

Metin Karabaş

Sneijder’in yerine Podolski

Haberin Devamı
YORUM YAZ