MENÜ

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ve Gökhan İnler kadroda yok

Gençlerbirliği deplasmanı öncesi Beşiktaş'ta son dakika şoku yaşanıyor. Oğuzhan Özyakup ve Gökhan İnler sakatlıkları nedeniyle Gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ve Gökhan İnler kadroda yok

Beşiktaş'ta son dakika şoku... Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde yarın akşam Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ve Gökhan İnler bu maçın kadrosuna alınmadı.

Oğuzhan'ın uzun süredir devam eden sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği, Gökhan İnler'in de ayak parmağındaki sakatlıktan ötürü Başkent'te olamayacağı ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Napoli deplasmanında Oğuzhan kafilede yer alamamış, Gökhan ise teknik direktör Şenol Güneş tarafından yedek soyundurulmuştu.

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Antalyaspor maçında Oğuzhan ve Gökhan, 18 kişilik maç kadrosunda yer almamış ve Kara Kartal'ın 3-0 üstünlüğü ile sona eren mücadeleyi tribünden izlemişti.

Forma Talisca'ya

Oğuzhan'ın yokluğunda Anderson Talisca'nın Gençlerbirliği'ne karşı forma giymesi bekleniyor. Gökhan'ın eksikliğinde ise Atiba'ya Necip-Tolgay Arslan ikilisinden birisi eşlik edebilir.

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı
YORUM YAZ