MENÜ

Podolski: Tek çaremiz var

Dersimspor maçında attığı 3 golle Galatasaray’ı Türkiye Kupası’nda gruplara taşıyan Podolski, gözünü lig şampiyonluğuna çevirdi. Adana deplasmanında kendilerini çok zor bir 90 dakika beklediğini kaydeden Alman futbolcu, “Yarışta kalmak istiyorsak tek çaremiz kazanmak” dedi

Podolski: Tek çaremiz var

Arena’da kaybedilen Trabzon maçında bekleneni veremeyen, Dersim ağlarına ise 3 gol birden gönderip takımını Türkiye Kupası’nda grup aşamasına taşıyan Lukas Podolski, gözünü Süper Lig’e çevirdi. Türkiye Kupası’ndaki galibiyetin sevindirici olduğunu, ancak lig şampiyonluğunu hedeflediklerini belirten Alman futbolcu, cumartesi günü Adanaspor’la çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Lige yeni yükselen takımların büyüklerden mutlaka puan almaya çalıştıklarını kaydeden Podolski, “Geçen hafta kötü bir yenilgi aldık. Bunu telafi edebiliriz ve etmeliyiz de. Bunun için Adanaspor’u yenmeliyiz. Yarışta kalmak istiyorsak tek çaremiz kazanmak. Aksi takdirde zirveyle aramız açılabilir” ifadelerini kullandı.

Yine 10 numaraya geçebilir

Bu arada Podolski’nin Adana karşısında hangi pozisyonda oynayacağı belirsiz. Sneijder’in sakatlığı nedeniyle Poldi’nin forvet arkasına geçip, Yasin’in ilk 11’e dahil olma ihtimali var. Podolski’nin sağ açıkta kalıp, Josue’nin 10 numaraya geçme ihtimali de bir diğer seçenek. Riekerink, Adanaspor’u analiz ederek maç günü son kararını verecek.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ