MENÜ

Özkan Mutlugil aday değil

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, 21 Kasım pazartesi günü yapılacak 4'üncü Olağan Genel Kurulda başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Özkan Mutlugil aday değil

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mutlugil, yaptığı yazılı açıklamada, gelecek dönemde, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) yönetim kurullarındaki görevlerinde Türk voleybolu adına daha faydalı hizmetlerde bulunacağını düşündüğünü ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanlığı'na yeniden aday olmayacağını ifade etti.
Özkan Mutlugil'in açıklaması şu şekilde: " Nasıl ki voleybol bir takım sporuysa, ben de başkanlık görevini başka bir takım arkadaşımın yürütmesinin daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Ayrıca seçilecek yeni başkanımızın başarılı olması için de tüm deneyimlerimle destek olacağım. Federasyonumuzun 02 Ekim 2012 tarihinde düzenlenen 3'üncü Olağan Genel Kurulu'nda delegelerimizin oylarıyla seçildiğim görevimde, 4 yıl boyunca değerli çalışma arkadaşlarım ve voleybol ailesinin saygıdeğer paydaşlarıyla birlikte başarılı çalışmalar yürüttüğümüze inanıyorum.

Özellikle de, "Voleybol Her Yerde" sloganıyla voleybolumuzu ülke sathına yaymak ve voleybolumuzun daha da geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak adına yaptığımız çalışmalarda, başkan sıfatıyla rol almak, hayatım boyunca benim için bir gurur kaynağı olacak. 4 yıllık süreç içerisinde yönetim kurulumuzun başarılı olması için gerekli yardımları sunan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'a, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, geçmişte birlikte çalışma imkânı bulduğumuz devlet büyüklerimize, sponsorlarımıza, kulüplerimize, hakem ve gözlemcilerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza, yönetim kurulumuzdaki takım arkadaşlarıma, federasyonumuzdaki çalışanlarımıza, Saran Medya ailesine, medya mensuplarına ve voleybol ailesinin tüm paydaşlarına teşekkür ederim.

Öte yandan TVF Yönetim Kurulu Üyesi Akif Üstündağ'ın yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı olması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ