MENÜ

Mehmet Demirkol: Podolski topsuz alanda en kötüsü...

Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi. Sinan Gümüş'ün duygusal bir karaktere sahip olduğunu belirten Demirkol, Podolski'nin ise toplu alanda en kadar iyiyse, topsuz alanda da o kadar kötü olduğunu belirtti.

Mehmet Demirkol: Podolski topsuz alanda en kötüsü...

Mehmet Demirkol'un Spor Servisi programındaki değerlendirmeleri şu şekilde:

"Sinan Gümüş gibi bir değeri iyi kullanmak lazım"

Almanya'da yetişmiş oyuncuların Türkiye'de yetişmişlerden farkı saha içindeki duruşları... Profesyonellikleri... Sinan Gümüş çok duygusal. Sinan'ı Galatasraay teknik heyetinin yönetebilmesi lazım. Yedek kaldığında duygusallık onu etkiliyorsa, 11'e girememenin sebebini kendin görmüyorsan o zaman dikkat etmek lazım. Elde böyle bir değer varken onu iyi kullanmak lazım.

"Podolski topsuz alanda dünyanın en kötüsü..."

Lukas Podolski bir şekilde bir gol açısı bulduğunda dünyanın en iyi oyuncularından... Topsuz oyunda ise -abartarak söylüyorum- dünyanın en kötülerinden... Arsenal'de de Bayern Münih'te de Köln'de de böyleydi.

Galatasaray'da kimseye yok Serdar Aziz'e var!


"De Jong toparlayamadı"

De Jong transfer edildiğinde kadronun her şeyini, temelini değiştirebileceğini düşündüm ama hiç öyle bir görüntüsü yok. Toparlayamadı bir türlü...

"Riekerink, Yasin'i külübede unuttu"

Riekerink, Yasin nasıl kulübede unuttu Trabzonspor maçında anlamadım. Beşiktaş maçında skoru korumak zurndaydılar, bunu anlarım ama takım Trabzonspor maçında 'Yasin' diye bağırdı. Onun ceza sahası yapabileceklerine ihtiyacı vardı. Trabzonspor maçından önce de çok eleştiren vardı, çok katılmıyordum ama bu maçta, hamleleri çok iyi değildi. Bunları bir Türk hoca yapsa çok eleştirilirdi.

"İyi ve fit Sneijder lazım"

Galatasaray, şampiyonluğa gidecekse Sneijder'e ama iyi ve fit bir Sneijder'e mecbur. Zeki'nin o saçma savunma hamlesi sonrasında Sneijder'in topu kaleye gönderememesi mümkün mü? Topu kaptırmış olan Zeki'ye çarptırdı adeta...



"Denayer'i neden bu kadar istiyorsun?"

Denayer'in şu ana kadar iyi maçını seyretmedim. Sunderland'de oynuyor mu? Niye bu kadar istiyorsun bu adamı... Manchester City birçok adam yetiştiriyor. Aralarda böyle adamlar da çıkıyor. Menajer işleri bunlar...

Sanal kupa Galatasaray’ın

"Caner'in 1 hafta dinlenmesi gerekiyordu"

Caner'in Rize maçından sonra 1 hafta dinlenmesi gerekiyordu. Hasan Ali sakatlananınca, hoca Caner'i çağırdı. Caner de '"Şimdi gitmezsem hocaya tavır alıyor' derler" diye düşündü. Ne gerek vardı bunlara? Bir futbolcu neden kaffasında bu düşüncelere sahip olsun? Ara transferde bir sol bek takviyesi muhtemelen yapılacak ama o döneme kadar da Şampiyonlar Ligi grup maçları bitiyor.

"Tosic yerinde duramıyor"

"Stoperde Tosic olmazsa Beşiktaş'ın durumu ne olur" deseydiler inanır mıydın? Adam sadece iyi oynamıyor. Antalya maçında sanki 5 maçtır dinleniyormuş gibi oynadı. Napoli maçı gibi bir maçtan sonra yerinde duramıyordu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ