MENÜ

Fikret Orman'dan Caner Erkin açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Türkiye Basketbol Federasyonu başkan seçiminde soruları yanıtladı. Orman, Antalyaspor maçında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Caner'in bonservisinin alınıp alınmayacağı ile ilgili soruya da cevap verdi.

Fikret Orman'dan Caner Erkin açıklaması

Siyah-Beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, TBF başkan seçiminde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Orman, Caner Erkin'in sakatlığı ve takımın performansını değerlendirdi. Orman;

"Hidayet Türkoğlu, Türk basketboluna çok iyi hizmet etmiş bir sporcu. İyi bir hizmet yapacaktır. Futbolda olduğu gibi basketbolda da kulüpler birliğininin kurulması gerekiyor. Hidayet için zor bir süreç ama ona olan inancımız tam. Caner çok iyi bir çocuk. Şu anda istirahat ediyor.Caner Erkin'in şu an sakatlığı var. Bonservisi konusunda ilerleyen zamanda karar vereceğiz. Zaten herkes de duyar. En kısa sürede döneceğini düşünüyorum. Biz şu an maçlarımıza konsantre oluyoruz. Gençlerbirliği, Napoli ve Trabzonspor maçlarımız var. TFF'yi suçlamak için değil kamuoyunu bilgilendirmek açısında Caner Erkin'le ilgili açıklama yaptık. Beşiktaş'ın marka değerinin gerçek olduğu kulüplerle anılması (Real Madrid) bizi mutlu ediyor." dedi.

Aboubakar gidiyor, yeni golcü geliyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ