MENÜ

Rıza Çalımbay'dan Hasan Hilmi Öksüz'e sert tepki

Beşiktaş maçının ardından hakem Barış Şimşek'e tepki gösteren Rıza Çalımbay hakkında Kasımpaşa başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz sert açıklamalarda bulunmuştu. Çalımbay, Öksüz'ün açıklamalarına FANATİK aracılığıyla cevap verdi.

Rıza Çalımbay'dan Hasan Hilmi Öksüz'e sert tepki

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Beşiktaş'a İstanbul'da 3-0 mağlup olan Antalyaspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, hakem Barış Şimşek hakkında sert açıklamalarda bulunmuştu.

Bugün ise Çalımbay'ın bu sezon başında görevine son veren Kasımpaşa Kulübü'nden başarılı teknik adamla ilgili sert iddialar ortaya atılmıştı. Başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz, Çalımbay'ın Kasımpaşa'yı çalıştırdığı dönem Antalyaspor'la da görüşmelerde bulunduğunu belirtmişti.

Çalımbay bu iddialarla ilgili FANATİK'e konuştu ve hiçbir zaman, çalıştırdığı hiçbir takımda bu tip hareketlerde bulunmadığını belirtti.


Hasan Hilmi Öksüz: Rıza Çalımbay bizde çalışırken kendisini Antalyaspor'a pazarladı


Çalımbay'ın açıklamaları şu şekilde:

"Yapılan açıklama cahilce ve mesnetsizce ve gerçeği yansıtmamaktadır. Beni Kasımpaşa'ya istedikleri zaman da o anki çalıştırdığım hiçbir takımı satmadım ve sözleşmem neyi gerektiriyorsa onu yaptım. Bu ithamlar çirkin ve gerçek dışıdır.

"Ne oldu da böyle bir dönüş oldu!"

Ben Kasımpaşa'nın başındayken bu kadar hakem hatalarına rağmen biz Avrupa kupalarını zorladık. Şimdi en oldu da böyle bir dönüş oldu! Bana değil Kasımpaşa'ya değil, Antalyaspor'a yazık. Gerekli her türlü hukuki mücadeleyi başlatacağım. "

Öte yandan Rıza Çalımbay yarın konuyla ilgili Antalyaspor tesislerinde konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Mehmet Ali Sabuncu


Rıza Çalımbay'dan hakeme sitem

Haberin Devamı
YORUM YAZ