MENÜ

Muğlaspor'a 'Yenikan' geldi

TFF 3. Lig 3. grup ekiplerinden Muğlaspor,6 yıl aradan sonra çıktığı profesyonel ligde fırtına gibi esiyor.

Muğlaspor'a 'Yenikan' geldi

TFF 3. Lig 3. grup ekiplerinden Muğlaspor,6 yıl aradan sonra çıktığı profesyonel ligde fırtına gibi esiyor.

Sezona kümede kalma hedefiyle başlayan yeşil beyazlı ekip 8 hafta sonunda aldığı başarı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekti.

Son 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Ege temsilcisi 8 hafta sonunda 14 puan ve averajla play-off bölgesinin iki basamak altında yer aldı. Muğlaspor'un lider Orhangazispor ile arasındaki puan farkı ise sadece 2.

Yeşil-Beyazlılar bu başarısının tesadüf olmadığını attığı 16 golle 3. ligin en golcü 4 takımından biri olarak gösterdi.

Geçen hafta sahasında 3. grubun iddialı ekiplerinden Elaziz Belediyespor'la 1-1 berabere kalan Muğlaspor,bu sezon güçlü rakibine gol atmayı başaran ikinci takım oldu. Yeşil-Beyazlılar ayrıca Elaziz Belediyespor karşısında bir penaltıyı değerlendiremeyerek galibiyeti kaçıran taraf olmanın üzüntüsünü yaşadı.

Muğlaspor teknik direktörü Hüseyin Yenikan,aldıkları başarılı sonuçlar kadar son 3 maçta sadece 1 gol yemelerine sevindiğini söyledi. Her maç gelişerek,eksik yönlerimizi düzelterek yolumuza devam ediyoruz diyen Hüseyin Yenikan "Taraftarımızın yüzünü güldürmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kısa sürede saygı gören ve çekinilen bir takım olmamızda tüm Muğlaspor camiasının payı var" dedi.

Genç teknik adam " Takımın başarısında ilk kez profesyonel olan genç oyuncuların katkısı büyük. Gençlerle,tecrübeli oyuncuların senteziyle mücadeleci bir takım oluşturduk.Muğlaspor camia ve taraftar potansiyeli açısından üst ligleri fazlasıyla hak ediyor" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ