MENÜ

İşte Yusuf Şimşek'in yeni takımı

TFF 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, teknik direktörlük görevi için genç çalıştırıcı Yusuf Şimşek ile anlaşma sağladı.

İşte Yusuf Şimşek'in yeni takımı

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun yeni teknik direktörü Yusuf Şimşek oldu. Bir süre önce teknik patron Levent Arıkdoğan ile yollarını ayırma yoluna giden Çukurova ekibi, son olarak İzmir ekibi Karşıyaka'yı çalıştıran Yusuf Şimşek'le 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Mersin İdmanyurdu başkan yardımcısı Mahmut Karak, teknik direktör çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Arıkdoğan ile yolları ayırdıktan sonra takıma katkı sağlayacak yeni bir isim için harekete geçtiklerini belirterek, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde Yusuf Şimşek ile anlaştık ve 1,5 yıllık sözleşme imzaladık." dedi.

Mahmut Karak, Yusuf Şimşek’in, akşam saatlerinde gerçekleştirilecek antrenmanda takımın başında olmasını beklediklerini kaydetti.

Antalya'yı Süper Lig'e çıkarmıştı

Şimşek geçtiğimiz önceki sezon Antalyaspor'un başında 1. Lig'de mücadele etmiş ve Akdeniz ekibini Süper Lig'e çıkarmıştı. Antalya macerasının ardından bir süre dinlenen genç teknik adam daha sonra Karşıyaka ile yola devam etmiş, mart ayında ise İzmir ekibine veda etmişti.

Caner Erkin'in sakatlığında büyük şüphe!

Haberin Devamı
YORUM YAZ