MENÜ

Fenerbahçe Zalgiris Kaunas ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

'Fenerbahçe Zalgiris maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?' sorusu herkesin merak konusu. Basketbolseverler bu sorunun cevabını bekliyor. Fenerbahçe Zalgiris maçının detaylarını aktarıyoruz. Ülker Arena'da oynanacak maçı fanatik.com.tr üzerinden de takip etmek mümkün. Fenerbahçe Zalgiris maçı canlı / grafikli / görüntülü anlatım linkinden de Euroleague'deki dev maçı takip edebilirsiniz

Fenerbahçe Zalgiris Kaunas ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Euroleague'deki ilk 2 maçında sergilediği performansla Final Four hedefinin ne kadar gerçekçi olduğunu ispatladı. Ülker Arena'da Brose Bamberg’i 67-66 yenerek dev turnuvaya başlangıç yapan Zeljko Obradovic’in öğrencileri, ikinci haftada ise Barcelona Lassa’yı deplasmanda 73-72 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Her geçen hafta performansını artıran Fenerbahçe'nin bu akşamki rakibi ise Litvanya devi Zalgiris Kaunas olacak.

FENERBAHÇE - ZALGIRIS KAUNAS MAÇI CANLI / GRAFİKLİ / GÖRÜNTÜLÜ ANLATIM

Fenerbahçe Zalgiris Kaunas maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Zalgiris Kaunas arasında oynanacak olan Euroleague mücadelesi saat 20.45'te başlayacak. Mücadele, TRT Spor ve Lig TV2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe - Zalgiris Kaunas kadroları
Fenerbahçe: Dixon, Berk, Sloukas, Bogdanoviç, Nunnally, Kaliniç, Vesely, Datome, Udoh, Antiç, Melih, Barış
Zalgiris Kaunas: Pagos, Lekavicius, Valinskas, Varnas, Westermann, Seibutis, Motum, Jankunas, Javtokas, Milaknis, Lima, Kavaliauskas

Motum’a dikkat

Zalgiris, ilk iki maçında önce Yunan ekibi Panathinaikos’a 84-76 kaybetti, ardından İspanyol takımı Baskonia’yı 78-73 yenerek ilk zaferine imza attı. Litvanya Ligi’ne çok iyi bir başlangıç yapan Zalgiris, 7 galibiyet ve 1 yenilgiyle zirveye kuruldu. Yeşil-Beyazlılar’da Motum 15.5 sayı ortalamasıyla takımın en iyisi. Ayrıca Westermann da Euroleague’de ön plana çıkan bir diğer isim oldu.

3’lükte büyük üstünlük

Fenerbahçe, geride kalan iki haftada yüzde 51.4’lük 3 sayı isabetiyle Euroleague’in bu alandaki en iyi takımı oldu. Zalgiris ise dış atışlarda yüzde 27.7 ile bu alanda en kötü istatistiğe imza atan ekip konumunda. Litvanya temsilcisi 2 karşılaşma sonunda 44 ribaunt ile dikkat çekti. Zalgiris, 29 ribaunt ortalamasıyla oynayan Fenerbahçe’ye bu alanda ciddi bir üstünlük kurmuş durumda.


Fenerbahçe - Zalgiris maçı şifresiz yayınlanacak

Haberin Devamı
YORUM YAZ