MENÜ

'Akıl-El-Yürek beraber çalışıyor'

ONE Fighting Championship sırasıyla 0:50, 0:32,1:57 ve 26 saniyeyle maçlardan galibiyetle ayrılan Saygi Dagi Arslanaliev, rekorları elinde bulunduruyor.

'Akıl-El-Yürek beraber çalışıyor'

Asya'nın en büyük Mixed Martial Arts (MMA), Karma Dövüş Sanatları organizasyonu ONE Fighting Championship'te büyük başarı… Saygid 'DAGİ' Guseyn Arslanliyev, geçtiğimiz hafta sonu Jakarta Endonezya'da 4. profesyonel MMA maçını 26 saniyede kazanarak rekorunu yenilgisiz olarak yeniledi..

Dagi’nin hocası ve Corvos’un kurucusu Burak Değer Biçer bir maç sonrası; “26 saniye size az gibi gelebilir fakat son 4 maçımızı birden 56 saniye averajla bitirebilmek için çok çalıştık. Eğer işinizi seviyorsanız başarı kaçınılmazdır. Akıl- El-Yürek beraber çalıştığında önünüzde hiçbir şey duramaz” dedi.

Saygid 'DAGİ' Guseyn Arslanliyev kimdir?

Dağıstan'lı sporcu 23 Ekim 1994 doğumlu. 9 yaşında güreş ve boks yapmaya başladı, ilk şampiyonluğunu da bu yaşta kazandı. Pyat Storon Sveta Dağıstan Spor Akademisi'nde yatılı olarak öğrenim hayatına başladı. 12 yaşında katıldığı ilk turnuva, Dağıştan Şampiyonası'nı kazandı. 15 yaşındayken ailesiyle taşındığı Türkiye'de, Burak Değer Biçer ve Corvos takımı ile tanıştı ve kendisine Dagi lakabı verildi. MMA'da hem Brezilya Jiu-Jitsu'su hem de Muay Thai tarzında dövüşüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ