MENÜ

Rıdvan Dilmen: Yıldırım Demirören, Terim'e yanlış yaptı

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Konyaspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Tecrübeli yorumcu aynı zamanda, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in önceki gün katıldığı televizyon programındaki açıklamaları ile ilgili de çok çarpıcı ifadelere imza attı.

Rıdvan Dilmen: Yıldırım Demirören, Terim'e yanlış yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu kritik mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"Geçtiğimiz 7 haftaya baktığımız zaman 2 takım açısından da gol ve dolu dolu pozisyon beklemek oldukça zor. Konyaspor takımı çok kompakt bir takım. Duran top beklenen bir maç. Konyaspor bu kadro ile daha fazla skor yapamaz. Aykut Kocaman kronometre ile planını muazzam uygulayan bir hoca."

"Penaltıyı Van Persie'nin kullanmasını bekliyordum. Emenike'nin kullanması sürpriz oldu. Emenike sadece ayak bileğiyle değil, gözleriyle kaleciyi kandırdı."

Konyaspor 0-1 Fenerbahçe


'Fenerbahçe'nin seri yapması lazım'

"Maçtan önce ne bekleniyorsa o çıktı bugün ortaya. Oyun sürpriz değil. Fenerbahçe'nin aldığı 3 puan moral olarak önemli. Hala zirvenin 8 puan gerisinde.Fenerbahçe'nin seri yapması lazım. Seri yapamazsa, geçen seneki Galatasaray'ın durumuna düşer."

'Skrtel'in pozisyonu penaltı'

"Skrtel'in eline çarpan topta pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Kol açık .Fenerbahçe'nin 4-3-3 ve 4-2-3-1 oynayacak kadrosu yok. Konyaspor'un her maçı beraberlik ihtimali yüksek maçlar olarak başlıyor."

'Biri Kamboçya'da...'

"Dün Antalya tokat yedi bugün de Konya... Aynı şekilde hatalarla Anadolu takımı kazanırsa, hakemlerin kariyerleri bitiyor. Büyük takım yöneticileri zaman zaman ağlarlar, zırlarlar ancak bu takımlar rakiplerine %10-15 hakem konusunda avantajlıdır. Çakır daha kapalı müdahalede penaltı veriyor. Bugün eli açık verilmiyor. Biri Kamboçya'da biri başka yerde mi eğitim alıyor?"

Rıdvan Dilmen'den Ali Koç yorumu

"Bana sorsalardı, keşke Ali Koç şimdi bu açıklamayı yapmasın derdim. Bugün Fenerbahçe yenilseydi, bir taraf Ali Koç, bir taraf Aziz Yıldırım lehine bağırırdı!Yargıtay 2018'e kadar karar vermezse ne olacak?"

Rıdvan Dilmen'den Demirören-Terim krizine farklı bakış

Rıdvan Dilmen, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in önceki gün katıldığı televizyon programındaki açıklamaları ile çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte o çok konuşulacak açıklamaları;

"Ayrı ayrı açıklamalara alıştık. Kulüp ayrı, antrenörlerin ayrı çalışmasına alıştık. Yıldıırım Demirören, Fatih Terim'e ayıp etti. Fatih Terim, 'Arda Turan'ın alınmaması etik değil' dedi. Yıldırım Demirören olayın teknik olduğunu söylüyor. Terim gereğini yaptığını söylerken Demirören ise öyle bir durum olmadığını, Galatasaray hakkında çıkan dedikodular hakkında konuştuğunu söyledi. diye açıklama yapıyor."


Haberin Devamı
YORUM YAZ