MENÜ

Jeremaine Lens, sakatlığından yine asistle döndü

Lens uzun süren sakatlığından yine asistle döndü. Daha önce oynadığı 3 maçta arkadaşlarına 4 gol pası veren Hollandalı yıldız, dün de takımına penaltı kazandırarak asistlerine bir yenisini daha ekledi.

Jeremaine Lens, sakatlığından yine asistle döndü

Jeremaine Lens, 29 Eylül’de oynanan Feyenoord maçında sakatlanmıştı. Sarı-Lacivertliler, onun yokluğunda Osmanlıspor ve Aytemiz Alanya ile berabere kalıp, Manchester United’a 4-1 kaybetti. Sarı-Lacivertliler, Lens’in oynamadığı bu karşılaşmalarda pozisyona girmekte bile zorlandı. Kanarya’nın kurtarıcısı, dün akşam geri döndü.

63 dakika oynadı

Zorlu Konya deplasmanında sahaya ilk 11’de çıkan 29 yaşındaki futbolcu, yine maçın yıldızı oldu. Jeremaine Lens, karşılaşmanın 24. dakikasında topu rakibinin üzerinden aşırıp ceza sahasına girdi. Hollandalı yıldız ardından Abdülkerim’i de çalımladı ancak onun darbesiyle yerde kaldı ve takımına penaltı kazandırdı. O penaltıyı Emenike gole çevirdi ve Fenerbahçe, zorlu deplasmandan 3 puan çıkarmayı başardı. Lens, yaptırdığı penaltının dışında sergilediği müthiş performansla da taraftarın beğenisini kazandı. Konya savunması, onu durdurmakta fazlasıyla güçlük çekti. Advocaat, sakatlıktan yeni çıkan vatandaşını daha fazla zorlamamak için 63. dakikada oyundan aldı.

Gol pasında zirvede

Yıldız futbolcu, daha önce görev yaptığı 3 lig maçında 4 asist yapmıştı. Dün kazandırdığı penaltıyla asist sayısını 5’e yükselten yıldız futbolcu, sadece 4 maçta forma giymesine rağmen şu anda asist krallığının zirvesine kurulmuş durumda.

Haberin Devamı
YORUM YAZ