MENÜ

'Göztepe'de güvenlik problemi olmaz'

Göztepe’nin Başkanı Mehmet Sepil, Eskişehirspor’un sahadan çekilmesine dikkat çekerek, “Böyle kazanmak istemezdik. Güvenlik açısından bir sorun yoktu, keşke yaşanmasaydı” dedi.

'Göztepe'de güvenlik problemi olmaz'

Takımı 2-1 galipken tatil edilen karşılaşma yüzünden Eskişehirspor’un ceza almasına gönülünün razı olmayacağını belirten Göztepe’nin patronu Mehmet Sepil, Türk futbolunda bu tür olayların son bulması gerektiğini vurgularken şöyle konuştu:

“Dünyada takımları sahadan çekmek diye bir şey kalmadı. Hangi Avrupa ülkesinde böyle bir durum yaşandı? Herkesin aklı selim davranması gerekiyor. Galibiyetimiz ikinci planda kaldı. Eskişehirspor ile husumetimiz olamaz. Alpay Özalan da taraftarımıza teşekkür etti. Sonradan güvenlik mevzusu ortaya çıktı. Göztepe’de güvenlik sorun olmaz. Hepsi kayıtlarda var.”

‘Ceza almasınlar’

“Bir pozisyon üzerinden Eskişehirspor sahayı terkettiyse, yazık oldu. Anadolu kulüplerinin bu tür olaylarla gündeme gelmesini istemiyoruz. Bir kulüp başkanı olarak Eskişehirspor’un asla ceza almasını istemem. Biz Göztepe olarak her türlü yanlışın karşısındayız. Maç iptal oldu. Kararı TFF verecek.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ